Saturday, April 30, 2011

...2 emosi dalam 1 hati....last entry ???

**automatic posted**


***ralat : post sebelum ni ade gambar kartun pasal doa kan..sorry sangat2..saye tak bace betul2 ape yg tertulis..huhu...rasenye doa tu macam pelik je kan...boleh pulak aku ajak korang doa same2..isk3..abaikan je la ye...(^_^)*** 

assalamualaikum...
hari ni hari sabtu..30/4/2011...
pekehenye aku mention date hari ni??
ermm..sebenarnye..hari ni..aku nak balik kampung utk selame2nye..oopss..melampau pulak...utk 4 bulan je la..
mungkin mase entri ni diposkan..aku sedang sibuk menyeret bagasi menuruni 4 tingkat kolej kediaman yg telah aku duduki hampir setahun lamanya..(oohh..kenape bahase sgt baku nie??)
2 emosi : excited tahap cipaan + pilu tahap lipaan
oohh...apekah yg aku merepek nie??

yeahh..that's correct..aku memang excited nak balik..x sabar nak melepak2 kat rumah..membuang mase...okey tak..takkanlah nak buang mase macam tu je...hurmmm..


laagii satu..aku rase sgt pilu sebab...nanti..bile kat rumah..99% probability..aku takkan dapat lagi dating dgn "dia"..
ye la..kat rumah takde connection...ohh..bagaimanakah nanti kalau aku rindukan si "dia"???

my beloved messy-blog



ya...mungkin kite hanye perlu berserah kpd takdir..kalau ade jodoh dgn internet..maka ber-update-lah kamu..
jika aku rajin ke CC or drastically..berkorban dgn memasang unifi kat rumah...maka terposlah entri merapu aku...
(wahh..bahase aku memang layak dapat Hadiah Sastera nie..tettt)
just wait and see..
entahlah...

ape-ape pun...aku nak wish..
happy holiday!!(again..)
for all students...yg cuti same macam aku...
enjoy your holiday!!!!

but..before that..I want to remind you..don't forget to :


1. watch out your weight : jangan melantak nasi setinggi gunung Kinabalu dgn kuantiti 5 pinggan ye..
agak2 la der kalau nak balas dendam terhadap makanan pun..jangan sampai nanti..bile naik sememster baru..kawan2 tak cam sebab ke"comel"an anda yg keterlaluan tu..





2. do keep in touch with your buddies : tau la korang tengah melepaskan kerinduan kat family..tapi..sekali sekala,call la kawan korang..mesej ke..kalau ade internet kat rumah tu(sob3..tetibe sayu pulak)..boleh la skype ke..ym ke..ye tak??bak kate orang absence makes the heart grow fonder..(amboi..dah berfalsampah pulak budak nie..)..mase ni baru la korang sedar yg kawan korang tu baik sgt kat korang..bile diorang dah takde kat sebelah..barulah korang terkenang2..(eh..kenape aku rase macam takde kaitan pulak dgn proverb nie??alaa...lantaklah..haha)




last but not least..






3. remember me always : okey..ni tak patut masuk dalam senarai..haha..tapi..ape2pun..aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kat semua yg sudi baca benda2 mengarut yg aku tulis..or even just bw je..yg follow tu laaagiii la..aku terharuu sangat...yg sudi letak blog cikai aku dalam bloglist mereka pun..I really appreciated that..especially..



arigato ne...hehe..
okey la semua..babai..doakan aku selamat sampai rumah ye..
Batu Pahat..here..I come!!!


pic kabur 100% sebab gune handset cikai..sob3...
(Y___Y)

(Rx : lagu Balik Kampung or Air Mata Syawal yg patut berkumandang??haisshh..raye lame lagi laa..)


**sorry kalau ade yg terganggu dgn background music blog saye ye..eotteohgehamyeon...  I just love K-Pop so damn much..huhu..**

13 hot people like this:

HonEyBuNNy said... [Reply]

selamat pulang ke kampung....

take care n selamat bercuti yer...;_)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Honeybunny : thanx a l0t...hehe..take care jugak ye.. ;-)

Heidi Shafiq said... [Reply]

selamat bercuti.. :)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Heidi shafiq : hepi h0liday n selamat hari pekerja!!

nelly said... [Reply]

jangan terlalu emosi ~

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Nelly : ahaha..sy memang emo sikit...

sherah said... [Reply]

hehe babai balik durk rumah besarkan badan ye haha ;P

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Kak sherah : haha..rasenye tak kot..sbb kat rumah lg byk buat keje..

My MiRa said... [Reply]

happy holiday yaww

Einaz Shah Rizal Thomas said... [Reply]

jalan- jalan jumpa blog ni .
haiy owner belog ;)

J.Syazwana said... [Reply]

bestnye balik kampong !
jeles :(

Mr Laptop.ez said... [Reply]

Selamat bercuti tuan rumah! jaga diri!

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

My mira : hepi h0liday!
Einaz shah : hye..hye!!thanx singgah..
J.syazwana : alala jgn la jeles..hehe
Mr laptop.ez : tq..keje elok2 ye..