Friday, May 4, 2012

ceritera Dinner Fakulti : The Secret Garden~~

 

Assalamualaikum….

I’ve been thinking for so many times whether I should or shouldn’t update about this long-time-ago event…okay..not so long-time-ago la…

cuma dah basi je la..seperti makan nasi yg sudah basi…bezanye bile makan nasi basi,korang akan sakit perut, tapi kalau baca entri yg sudah basi, korang takkan sakit perut…tu je…percayalah!! ^^

so…since malam ni sgt membosankan…dan sunyi sepi…I decided to update la…hehe

ermm…actually,there’s not much to tell…dinner biase2 je pun…

just pegi…makan…tengok persembahan…lucky draw (yg memang sah2 aku takkan dapat!!grrr…)...tengok orang ambik Deanlist Award (jaki gile aku…rase mcm nak rampas je award dorang tu….=,=)…and then…tak lama lepas tu…balik…

dah…

sekian…tu je… 

..

..

okey…belum tamat lagi la…haha…haruslah anda hadiahkan kaki kpd budak ini sekiranye dia menyampaikan cerita yg tergantung..kan..kan… XD

..

..

nama pun dinner kan…haruslah nak menunjuk-nunjuk gambar kan… =D

tapi..sayangnye…aku tak sempat nak amik gambar banyak2 pun…in fact…most of the pictures are only focusing on myself…heii..bukan syiok sendiri ye…

tapi..tu la…takde sape pun yg sudi mengabadikan kenangan terindah bersama-sama aku…ye la…sape la aku ni kan…umpama beras yg melukut di tepi gantang…umpama lalang kat tepi jalan…umpama rumput kat tepi padang…umpama..umpama…ohh…okey stop!!ape engkau merepek ni minah??apesal nak tacing2 ni??lempang nak? =,=”

 

enough with the words….now, let the pictures talk about the whole story…

..

..

524030_280723382015605_157033464384598_619610_1279555114_n

~~21.04.2012 : Saturday~~

 

536080_280722985348978_157033464384598_619590_1823685133_n

dekan..dekan…Dean…hehehe

 

524632_280723788682231_157033464384598_619630_644679615_n

the lecturers and staffs…

 

389672_280723648682245_157033464384598_619622_1338546314_n

the seniors : 4th year….

 

goodie bag

the bad goodie bag…

 

combine

the performances….best jugak la performance malam tu…

 

2012-04-21 20.27.41

aku suke sangat dgn lampu lip lap lip lap ni…dah macam kat disko la pulek…hohoho…

 

food-vert

my table…and the food…ade banyak lagi..tapi aku amik sikit je…konon nak diet ahh… >,<

 

 

board

no caption..haha..

 

okey…gambar yg ditunggu-tunggu..ecewaahhh… =P

..

..

friend

here you go…ni je gambo2 yg bukan berseorangan… ;(

 

 

me

okey…ni just nak focus on my attire that night la...tema garden…aku memang tak reti nak pakai hape la weii…

mekap??memang tak la!!!aku tunggu kak Fyna or kak Zoey zau yah sponsor la…ahaha…(amboii..kau ingat kau tu sedara-mara dorang ke??)

plain white kaftan yg aku tak jadi nak pakai masa dinner kolej tahun lepas…haha

tudung syiria yg hari2 aku pakai pegi kelas…ahaha…ehh..tapi ade ropol2 tu..nampak eksklusif sikit la..ye tak??tetttt…

lepas tu…headband pink butterfly tu saje je nak tambah2…(konon bajet princess la…ehh piirahhh!!! ^,~)..plus brooch pink daun2 jugak…garden la kan??

and last but not least cincin bertatahkan berlian  sekuntum bunga mawar putih yg besar gedabakfungsi??selain menambah mood garden, ia juga boleh digunakan untuk menumbuk orang apabila berasa jaki dgn tibe2…huahua…boleh macam tu???

 

me too

gambar bukan syok sendiri…^^

 

2012-04-21 22.59.40_副本

wajiblah nak tayang kasut masing2…yg comel2 tu..kaki aku la tu…keh3…

 

2012-04-21 22.49.44_旋转_副本

hahhh….last ni..last…potret solo…harus la kan…agagaga….okey…nak balik dah ni…babaiii Dewan Prima LJT!!!

 

phew~~~semput den nak tulis sambil insert pictures yg berlambak ni…

baiklah…itu sahaje ceritera bosan saya pada malam yg sepi pak mat jual topi ini…

till then…good nite people!! (O__O)

 

(Rx : Selamat Pengantin Baru Schawal!!sweet je dorang ni kan?? ^^ )

01-Pernikahan-Scha-al-Yahya-Awal-Ashaari

2 hot people like this:

nazirah said... [Reply]

wah2 best ek .. mOod garden2 giteww awww i like :)

zOeY zAu YaH said... [Reply]

mcm takde mood je pergi dinner tu? haha