...^^ korang memang HOT !! ^^...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 29, 2011

..Erra Fazira kahwin lagi???biar betul??

assalamualaikum..
wahh..terkezut tak??aku pun terkujat bile dengar berita nie...biaq betul??okey..okey..relax semua..papepun cube tengok gambar kat bawah nie...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ape pendapat korang???korang rase dia ni erra fazira tak??

hehe..sekali pandang memang sejibik kan macam erra fazira??sape setuju...sile angkat mouse macam saye!!!(ok..pengaruh usop wilcha masih ade..)

tapi...
sebenarnye..dia ni kawan sekolah menengah aku dulu..tapi takde la rapat sangat..just kenal gitu-gitu je..aku tau berita ni pun bile aku bukak fb pagi tadi..tapi...ni just tunang je tau..belum kawin lagi..hehe..(pinjam gambar ye ruz..and congratz to you!!!peace**)

lately,aku selalu dengar berita pasal kawan2 sebaya aku yg tunang la..kawin la..yg dah dapat anak pun ade tau...hohoho...
aku???ehem..ehem..no comment..(statement artis gitu..tett)
kalau dah sampai jodoh nanti..makan nasi minyak la..kalau tak..doa la banyak2 biar cepat sampai jodoh..huhu..
tapi..masalahnye..abang2 aku sendiri pun tak kawin2 lagi...haishh..

orang kate,mase kat universiti ni la kite kena start fikir pasal benda2 ni semua..betul ke??hehe..aku tak terfikir la pulak..ye la..kononnye..sibuk dgn study..(padahal result tak la gah mane pun..sob3..)

papepun..bagi yg masih mencari-cari tu..jom kite doa same2..


...semoga Allah temukan kita dgn jodoh yg terbaik..pada waktu yg terbaik...dalam keadaan yg terbaik..
...amin...

(Rx : tetibe aku nak nyanyi lagu Wali band - Cari Jodoh..haha)

15 hot people like this:

Khai Rul said... [Reply]

perghh,,sebijik la mcm Era Fazira,,,huhu

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Khai Rul : sejibik kan...mekap memang mampu transform orang jadi artis..hehe

SYAFIQAHSALEH said... [Reply]

tolonglah paham..sebijik sangat rupa dia :)

Ibnushukran said... [Reply]

aah.. ada sikit2 macam erra.. haha
bagus lah macam ni,rasa dah boleh kahwin,terus je nikah,xpayah la buat bnde bukan2 seblum kawin.. dah jadi halal untuk pasangan.. :D

ama said... [Reply]

terkujat?
typoooo. hheheh

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

syafiqahsaleh : hehe..same kan..saye faham perasaan awak.. =D

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Ibnushukran : betul tu..kalau dah mampu & sedia zahir batin baik kawin cepat2..haha

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

ama : sorry..sebenarnye tu typoo yg disengajekan..haha..

nelly said... [Reply]

ingatkan betul ..
=p

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

nelly : ahaksss...approximately betul la..hehe..

HonEyBuNNy said... [Reply]

fuhhh..egtkan erra fazira betul tadi..

sebijik la...

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

honeybunny : tu la..silap2 haribulan..engku emran terpengsan pulak..haha

Izyan Masri said... [Reply]

OKAY,MUKA DIORANG LEBIH KURANG SAMA,RASA NAK JELES T_T

Izyan Masri said... [Reply]

MACAM MANA NAK LETAK IKLAN KAT SIDE SEBELAH KIRI TU ? KALAU RAJIN TOLONG BAGITAU DALAM BLOG YAN EYH/THANK YOU :D

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Izyan masri : jeles ek...hehe..psl iklan tu pe kate awk tgok kat faceblog tu..ade tut0rial utk buat..hehe