Tuesday, April 5, 2011

..selamat tinggal wahai blog...


assalamualaikum...
buang tabiatkah aku tetibe mengucapkan selamat tinggal kpd dunia blogging??
erm..entahlah...tetibe rase semangat nak menulis makin pudar..(padahal sebelum ni kemain over..)
mungkin ini disebabkan oleh beberapa faktor..
antaranye ialah :

1. keadaan Mr SE yg semakin nazak..kekadang dia ok..kekadang kena kasi bantuan pernafasan..alahai...
..
..

inilah dia..dia memang kejung camni je..x leh nak tutup..asal aku tutup je slide dia,dia akan koma balik..
and then..VGA camera tu pun da rosak...huhu..

ni lagi satu masalah..boleh pulak dia nak tanggalkan badan dia sesuka hati..haishhh..tapi aku tengok..pelekatnye juz gune double-sided tape..ahhh..apekah fon ni ciplak???

baiklah..kalau anda nak tengok video..beginilah rupenye tayangan video yg kuar tu..macam tv rosak je...sob3...

ohh...haruskah aku menggadaikanmu wahai Mr SE-ku??
x sampai hati pulak sebab kau adalah hadiah yg paling bermakne bagiku..
handphone pertamaku...
tapi..kenapa cepat sgt kau rosak..padahal x sampai 2 tahun pun kau bersamaku???

2. final exam yg bakal melanda minggu depan...mood aku sering je berubah kalau time study week camni..alahai....

3. aku masih mencari2 apekah sebenarnye tujuan aku blogging???memang mule2 dulu..aku juz suke2 je..sebab aku nak keep updated dgn blog2 penulis novel/cerpen yg aku baca(maklumlah..aku ni kan jiwang orangnye..)..
then..bile aku dah exposed dgn dunia blogging yg sebenar..aku rase..excited..
aku mule berangan2..alangkah syoknye kalau aku ade ramai follower macam 
kak Fatin Liyana..tapi..bile aku fikir2 balik...itu ke tujuan aku nak blogging???

...i think..i just need a break from this blogging stuff..
i'll be back..
bile aku dah betul2 jumpe..
ape motif aku blogging nie...huhu..

tak tau la bile aku nak buat comeback..(cehh..bajet artis pulak..pigiidaaa)
dah la nanti lepas exam nie cuti lame..4 bulan..
kat rumah mestilah x de internet...
so..x tau bile lagi nak update..
tengok mood camne...
kalau tetibe diserang demam virus blogging..maka akan terbitlah entry baru..huhu..poyo la aku nie... =___="

maybe in the mean time..aku juz nak BW..BW and BW..
and then komen..komen and komen entri2 orang sampai dorang menyampah tengok nama aku..haha..
and then..add blogger2 sume ni as my friends kat fb..haha..
macam yg aku dah buat sebelum ni...
berjaya jugaklah aku jadi kawan kpd blogger2 otai n femes spt:

and ade la lagi beberape blogger lagi..
ye..walaupun aku tau korang sume dah jadi kawan dorang..tapi at least aku x terlambat kan utk jadi kawan dorang???

okeyy laa...
that's it...
bye bye semua!!!..

(Rx : gaye aku tulis ni macam aku baru je frust menonggeng sebab broken-hearted..teeetttt...)


4 hot people like this:

Izyan Masri said... [Reply]

alalala,kesiannya dia :D

apple hijau said... [Reply]

lorh...gitu ke kisahnya...jgn menyepi lama2 sgt... :D

fyna said... [Reply]

alololo...
ceria2 dear..




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Ibnushukran said... [Reply]

sbb mr SE rosak terus xnak brblogging.. haha..
xpe2, cari ilham dulu,cari motif ,pas2 kembali lah dengan nafas y lbih segar.. hehe.. okay.. Gudluck.. :)