Tuesday, April 19, 2011

sugar daddy??aku pun ade... =P

 hye korang...
erk..assalamualaikum..hehehe..
well..well.well..just wanna introduce my new sugar daddy..
hohhoho...jgn terkejut you'all...
..
..
..
..
..


..
..
..
..
tadaaa....

hehe..mat salleh you...

hensem tak?hensem tak?
well...hidup kat U ni mesti la ade yg support...and I x main la setakat laki org yg dah buncit2 tu..ape kelas???huh..
kalau dah alang2 nak sugar daddy tu cari la yg ade kelas mcm sugar daddy I nie...femes pulak tu..

(^V^)

ehh...eh..dah la tu...da mengarut2 pulak pasal sugar daddy ni pekehenye??
nampak bebeno nipunye...
sorry..sorry..otak tengah biol..penangan paper tengah hari tadi..sob3..
nak ade sugar daddy???
kalau nak kena hambat gune parang dgn bapak aku cube la...woo..woo..ganas la pulak...

actually..
ape yg aku nak citer ni jauh benooo dgn citer sugar daddy nie..xde kaitan pun..
juz ade kaitan dgn that guy...
korang bace Metro x beberapa hari yg lalu??
kalau bace mesti tau pasal dia ni kan...ala..ape yg aku nak tunjuk ni pun same je dlm paper tu...
aku pun x tau sgt pasal die ni..
tapi yg aku tau die ni salah sorang street painting artist yg femes...
kalau korang nak tau pasal die,pegi la taip Kurt Wenner kat google sane tu..
aku bukan nak tulis bio die pun kat sini..bukan sugar daddy aku pun kan..ooppss..mengarut lagi..pang!!!

aku cume nak share karya2 die yg aku suke...bak kate org putih..I like!!!haha

dah la..pegi la tengok gambar2 ni..malas nak membebel dah..



 presenting...



aku kaya!!!hahaha

jom la race dgn aku..ade berani???

ke tepi..ke tepi..i'm on holiday...dont disturb me!!!


eee..glove sape ni..byk bakteria...bak sini kanta tu..

ehh..apsal aku nampak gemuk dlm ni???

argghhh...aku stress!!!!!kite bako je komputer ni..kite bako!!!


pengembaraan yg menyeronokkan!!!


last but not least...my favourite street drawing
..
..
..
..



..
..
mestilah spiderman!!!

**all pictures credit to mr google...**

**klik pic untuk 100x magnifying power**


nampak real kan???
teringin pulak nak pegi tempat2 yg die lukis tu...
nak posing2..hehe..
in your dream laa!!!huhu..

(Rx : kalau aku ade bakat macam die, aku nak lukis muke aku di merata-rata tempat..haha..okey tak..nanti org meluat la pulak..sob3..)

4 hot people like this:

Ibnushukran said... [Reply]

perhh.. mmng smart gler.. real hand art.. klu ikutkan nk jgk possing dalm lukisan 2 seolah betul2 ada dlam gambar 2.. hehe

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

jom..jom..x pun kite upah je die buat lukisan macam tu kat Msia sebijik..hahaha..byk la pulak duit kite..

Mizz Farah said... [Reply]

whoaaaa...canteknye...smart sgt..nampak real tp sbnrnya lukisan..huhu

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

mizz farah : cantek kan..pandai sgt die lukis..smpi mate kite pun boleh tertipu..hehe