Wednesday, May 11, 2011

Demam rindu!!

Assalamualaikum...
hari ni genaplah 11 hari bl0g ini dilanda kemarau..sob3..rindu tak payah cakap la...kalau boleh hari2 aku nak update,ye la..kat rumah bukannye buat ape2 sangat pun...sekarang ni pun aku baru je baik dpd demam...konon rindu nak mati la kat blog ni padahal tu sume gara2 melantak air sejuk banyak2 di musim panas ni...tak tau la..aku rase aku ni alergik kot dgn benda2 sejuk sebab lepas aku melantak benda tu,aku mesti demam...
Ok..ok..sebenarnye aku x boleh nak tulis banyak2 sangat ni..sebab aku bukan taip gune lapt0p...alahai...dah desperate sgt nak update sampai gune handphone tau...sedih tak?terharu tak?
Tapi..tu la..leceh..nak bw pun susah...nak follow blog...nak komen...tekan banyak2 kali baru boleh...penat tau...so,kalau entri kali ni agak tunggang langgang n bersimpang siur,paham2 je la...hoho...
Oh nak cakap ni...sepanjang aku menyepi ni,aku dah habis baca novel yg aku beli hari tu...hehe...best2..aku memang rec0mmend kat korang yg kaki n0vel jiwang x karat macam aku ni...haha...
Oh ye!!sebelum terlupe,kpd lepasan spm yg tengah dok pening memikirkan hala tuju korang,buatlah keputusan dgn bijak ye...papepun perjalanan k0rang baru je nak bermula...
cume 1 aku nak mention kat sini...life in matric is better than that in university...hoho..ade kaitan ke?lu pk la sendiri... :-D
(Rx : oh...sebenarnye mood aku sedang rindu2an dgn kawan2 sematrik!!sob3)

2 hot people like this:

nelly said... [Reply]

tak rindu nelly ? hehehe

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Nelly : oh..mestilah rindu kat m0tivator kite yg sorang ni...ehehe