Monday, April 11, 2011

..currently in exam mood...

assalamualaikum...
tetibe hari ni aku teringin nak menaip..buang tebiat ke ape??hehe..
x de la..just nak cakap..hari ni final exam dah start..huhu..


soo..untuk korang yg sewaktu dgnnye...good luck la ye..
semoge kite semua dapat result yg gempak..
amin..

and nak share pasal exam hari ni..
ape lagi kalau bukan subjek"feveret"
lab Amalan Farmasi..
huhu..
hari ni kitorang compound ointment and suspension..
tau x benda ape sume tu??

ini ointment ye..lebih kurang macam ni la rupe dia..

ni pulak suspension...


aku tak tau la ape yg aku buat tadi..ubat ke ape la..huhu..tetibe rase sedih pulak...
tapi..papepun..aku rase lega sgt sebab satu beban dah lepas..
lepas ni boleh fokus kat subjek lain..
okeylah..
x mo bebel panjang2..
nak pegi study ni..
babai...

(^_^)

(Rx : hope sgt2 aku x failed utk subjek ni..x sanggup den nak repeat deh..huhu..)

2 hot people like this:

Ibnushukran said... [Reply]

exam ek..gudluck2 ea..bnyk2 doa,insyaAllah boleh buat.. :)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Ibnushukran : hehe..thx..insyaallah..amin..