Sunday, December 25, 2011

gwa memang jaki gile dgn blogger yg bernama Hafizzi Aziz a.k.a Apit!!grrrr…

 

Assalamualaikum geng..

lu orang tau ape itu jaki??jaki bermaksud dengki atau iri hati atau tak puas hati…kawan2 gwa yg ajar perkataan tu masa kat matrik dulu…perghh..mesti lu orang ingat gwa dah kena sampuk dgn gangterisme kan??haha..

tapi sekarang ni gwa memang jaki gile dgn blogger tu…lu orang pernah terjah blog Apit tu??gwa tau pasal blog dia pon dari cikgu aku, cik Lyssa..iskk..gwa memang jaki betul la dgn dia!!sebab benda ni la..

..

..

..

..

..

muslimah doodle & cartoon cute pink 

iskk…apesal la cute sgt cartoon ni???gwa memang dah terjatuh cinta dgn dia lalu gwa pon menculik cartoon ni dari blog Apit tu…hahaha…jahat tak gwa??jahat tak??

 

gedebukkk!!

**ehh???aku kembali bertukar menjadi blogger yg ayu selepas terjatuh dari kerusi..

hahaha..jangan la terkejut..aku saje je nak berlakon jadi watak penjahat tadi..hehe..ni..sebenarnye aku just nak cakap yg aku kagum sangat2 dgn bakat blogger Apit @ Fizgraphic ni..cantik kan cartoon yg dia lukis ni??memang kreatif betul..aku yg perempuan ni pun kalah… =_=”

tapi sebenarnye aku tak culik pun..dia yang kasi free…haha..dia memang suka kasi freebies…doodle la..bla..bla..aku pun ape lagi..rembat la!!dah orang kasi free kan…ehehe..

 

aku sebenarnye minat jugak dgn benda2 camni..jiwa seni la kononnye..tapi..tu la..bakat tu mcm tak berapa nak ade…dulu aku pernah gak try2 lukis doodle..tapi tu la..lepas tu macam dah malas..lagipun sekarang ni masa pun amat mencemburui aku...

 

petang tadi aku khusyuk gile mengadap “nota2 cinta”..bila mata pun dah hampir nak juling ala ala Fatimah Juling, tetibe jiwa seni aku ni mengade2 nak melukis pulak..so…dgn sisa2 kejakian yg ade terhadap cartoon comel kat atas tu, aku pun dgn bangganye mencabar diri sendiri utk meniru lukisan cartoon tersebut…aku lukis guna tangan je la wei…mana reti nak guna photoshop bagai!!**sebenarnye aku memang tercabar dgn kecantikan kartun tu…by hook or by crook aku kena lukis dia jugak!!

so..hasilnye..

..

..

..

2011-12-25 16.39.27

huaaaaarghh!!apekah yg telah terjadi???cartoon yg tadinye slim tetibe mengalami kenaikan berat badan yg melampau!!uhuk3…sedihnye…ternyata cubaan aku tak berjaya…sob3…okey..aku mengaku kalah…memang jauh panggang dari api la…nak compare sebelah menyebelah pon tak sanggup…ouhh~~~

 

takpe la…aku nak sambung study pulak…saje je nak hilangkan ngantok ni…huhu..tadi pun aku bukannye study sangat …ye la…

mata tengok nota…

telinga pulak disumbat dgn headphone…pasang radio Hotfm..

sebelah tangan sebok meng-highlight words kat atas nota…

sebelah tangan lagi sebok suap jajan dalam mulut..

lepas tu mulut pulak sebok melalak menyanyi lagu Patah Seribu dgn penuh perasaan..(jiwang sey aku!!!)

agak2 berapa % yg masuk dlm otak??heh..lu pikir la sendiri!!

 

( Rx : study week membuatkan aku jadi mereng…adehh..)

 

7 hot people like this:

Hafizzi Aziz said... [Reply]

pandai lukis..
jaki sama luuu..
hihi

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

amboiiii stdy ka apa neh...

mcm2 erja wat..jom men blog la..heheh..mereng gak stdy byk2 kan dear...heheh

okeh..bru tau jaki..jakun tol ila..hahha

Izyan Masri said... [Reply]

ANYONYONYO.COMELNYA DIA LUKIS.JELES JELES :D

Miss Purple Ungu said... [Reply]

pandai la awk lukis
lps ni blh la buat freebies doodle cam apit lak hehehe :)

fadh leyanie said... [Reply]

cunn...! study jangan tak study,btw selamat hari lahir fifi,may Allah bless you :D

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Hafizzi Aziz : wahaa...x jadi la nak jaki...hehe

ILA HonEyBuNNy : harap kite x mereng masa exam nanti..ehehe

Izyan Masri : comel kan kartun tu..sy pon jeles gak ni..

Miss Purple Ungu : sy takde la seterer itu..buat juz for fun je pun..hehe..

fadh leyanie : thanx yanie...terharunye!!

Ali and TheBlogg said... [Reply]

adehh...gua nih bakat melukih tuh dah ade dah, tapi belum ade rezeki lg nak jadi pelukih kot...gua punye lah semangat lukih gambar kambing, tp anak jiran gua ckp "wow! pandai nye lukih gambar setan"...sentap gua geng! huhuhu...