Wednesday, June 22, 2011

1 fact about these guys that you should know!!!

Assalamualaikum....kabare??waras???heehee..
Hah..entri kali ni...entri main2 je...entri yg xde motif yg berfaedah..haha..
Okey..baiklah pembaca yg budiman sekalian..hari ni aku nak kenalkan 3 orang jejaka yg mempunyai hubungan sulit dgn aku..hoho..player ke aku ni??tak la..papepun let’s check it out!!!

  1. Ok Taec Yeon
Kpop fans sekalian mesti kenal dgn si hensem ni kan???penyanyi group 2PM...oh...aku suka sgt tengok dia senyum..macam kanak2 Ribena je..hehe...ade bace entri sebelum ni tak???hahh..entri ni la...perasan kan yg dia ni pun berlakon jugak..dan aku akui..dia memang pandai berlakon...bukan menyanyi je yg dia tau...pernah tengok Cinderella Sister tak??kalau tak silap aku..tu 1st debut dia la dalam seni lakonan ni...bravo2...





  1. Salman Khan
Oohhh....sape la yg tak kenal dgn hero hindustan ni kan...tipu la sangat kalau korang tak penah tengok citer Kuch Kuch Hota Hai...ohoo..dulu aku ni kaki hindustan jugak...tapi sejak cinta beralih arah ni..dah malas pulak nak layan hindustan...melainkan la kalau ade citer hindustan yg mantopp...hehe...contohnye macam My Name Is Khan & 3 Idiots...korang dah tengok???






  1. Louis Pasteur
Sape yg kenal dgn pakcik ni sila tepuk tangan!!!hehe...korang ade belajar microbiology tak??alahh..kalau tak pun mesti korang boleh agak sape pakcik ni kan??haa..betul tu..beliau la yg mengasaskan proses pempasteuran...(if I’m not mistaken la..haha)..he’s a French microbiologist...tapi..muka beliau nampak garang la...anyway, thanks to him...sebab beliau la kita boleh minum susu Dutch Lady sampai menjilat gigi..haha..


Baiklah...sesi orientasi utk memperkenalkan jejaka2 hot ni dah pun tammmmat...so..korang dapat agak tak ape special relationship yg mengikat aku dgn mereka ni??
Ce teka..ce teka...tak nak??ermm..cepatnye korang give up...okey la..disebabkan aku ni baik hati..biarlah aku dedahkan secara eksklusif pasal hubungan kami...hehe..

Sebenarnya..
..
..
..
..


Kami ni...
..
..
..



ADIK-BERADIK!!!
...
...
...

Ehhh...
Bukan..bukan..silap tulis pulak...haha..buat suspens pulak minah nie...hehe..jangan la marah...

Macam ni la...sebenarnya..mereka sume ni...
...lahir pada tarikh yg same dgn aku cuma berbeza tahun je...
ehehe..ekk elehh..tu je??aku ingat ape la...mesti korang sakit hati dimain2kan oleh minah ni...hehe...relax2...
Bukan ape..aku saje2 je nak kongsi trivia macam ni...bukan senang tau nak ade birthday yg sama dgn org yg femes2 ni...ye la...walaupun aku ni tak femes,at least boleh la menumpang ke-femes-an mereka ni...ahaha...dan sebenarnya..ade ramai lagi orang2 femes yg same birthday dgn aku...Cuma yg lain tu aku tak kenal la..haha..

Oh..nak tau bila birthday kami??cari la sendiri ye...kalau godek2 entri lama pun boleh jumpe...tak pun..google je la...kan senang...hehe..

Okey la korang...ermm...ade sesape yg sama birthday dgn kitorang??

takde ke...ohh...mungkin birthday korang sama dgn orang2 femes yg 
kot..tak kesah laa...

ok laa...babaiii...

10 hot people like this:

Ibnushukran said... [Reply]

su sama befday dengan bekas presiden amerika syrikat.. cukup tak mmbanggakan sy.. haha.. y lain tak tahu lagi siapa,siapa la y sama yek.. huhu

nelly said... [Reply]

wah ..like2 !!

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Ibnushukran : hehe..sabo je la..patutnye dia yg bangge c0z sme bday dgn awk,kan?ahaha

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Nelly : ape yg nelly like tu?ehehe

Heidi Shafiq said... [Reply]

gmbr aku mane? :P

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Heidi shafiq : eh,kita same bday ke? :o

アヌム ちゃん said... [Reply]

kenal salman khan je.heheh

Syazwana Zulkifeli said... [Reply]

huhu..ingtkn mende la td..upe2nye same befday;)

HonEyBuNNy said... [Reply]

ingatkan skandal dah tadi..hehe..

alamak...xtahu la retisss mana yg sama tarikh lahir....kena cari gak neh...egegge

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

アヌム ちゃん
: hehe..xpe..ade gak la yg kenal kan..

Syazwana Zulkifeli : haha...propa je lebih kan??

Honeybunny : alaa ni entri org yg xde keje...tu yg merapu2 je..kalo ila sempat,cari la.. ;-)