Tuesday, February 1, 2011

....yeayy!!!!ade pic baru!!!hehe...NPSC 2011 part II...

...finally, dapat jugak aku amik pic2 ni dari fb...thanx kat aisyah yg sudi tag gambo2 aku wpun x la banyak sangat...at least dapatlah jadikan kenangan,ye x??cewahhh...dah la..x yah nak bebel banyak2..jom kite layan...zassss~~~

 ...aku terselit nun jauh di sana...ni dekat padang minden...
 ....yeeee...untung duduk depan2 nie..gambar semua clear..haha...
 ...inilah barisan atlet2 UKM...haha...majulah sukan untuk farmasi!!!

 ....ni lepas tengok game futsal...payung pon nak masuk sekali taw...


 ...pheeewittt...ayu sungguh anak dara sekalian berpayungan ye...
 ....pagi yg nyaman...jauh gak nak jalan pergi berkumpul kat depan bangunan palapes tu...
 ..cahaya dalam bas yg amat romantik..keh3...
 ....aku dah x sabar nak melahap nasi paprik nie...yum..yum..
...kat depan bangunan Palapes...1st year girls...


            okey deh...ni je yg aku dapat simpan wat kenangan...insyaallah..tahun depan kalau ade rezeki kite jumpe la kat UIA pulak...
            di kesempatan ini..(ceh..macam ucapan sampaikan salam perantau pulak)aku nak mintak kawan2 sekalian tolonglah berdoa supaya banjir kat kampung halaman aku cepat2 surut ye..walaupun Kampung Parit Warijo x dinaiki air sangat, tapi kg nenek aku dah sampai paras lutut...mintak2lah semuanye selamat...kalau x, camne aku nak balik kg??huaaaa...sob3...
            and lagi satu...next week midsem dah start...sangat la takut...belum prepare lagi...nasib baik lah cuti midsem sekali dgn cuti chinese new year...so leh la study sikit2...so...saya harap...kawan2 doakan saya ye..(tetibe bertukar jadi sopan),especially anda2 yg sama course dgn saya..hik3...
            so jumpe lagi minggu depan...in the next few days princess blog ni nak fokus tuk study..(cewah..betul ke??)...kalau kot2 otak tengah stuck mungkin aku akan cilok2 masa nak mencarut2 kat sini...hehe..tapi hope x la...sebab aku dah berazam nak puasa dpd online kejap...mintak2 berjaya la...amin...
~~~~~~wokeyhhh....see ya!!!!.....~~~~~~~

4 hot people like this:

AISHA INANI said... [Reply]

aik kenapa nak dtg UIA pulakk?
halo2 la wehh dtg! haha.


saya ker aisyah geng awak yang kasik gambar tuh? hahaha.(saya, awak kaww)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

...owhhh...aisyah yg tu kwn sy la,1 course..hehe..haa psl nk g UIA tu sbb NPSC tu wt kt sne plak taun dpn..klu sy join lg, eh la pi sne pulak..^_^

Sekamar Rindu said... [Reply]

salam...

pics yg sangat menarik..

**follow ur blog..***5

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

erk...menarik ke??bse2 je la..hehe..anyway, thx.. :D