Thursday, February 10, 2011

....wahhhh...heaven giler aku rase!!!!...

...well..well.well...hari ni..malam ni...aku terase nak buat en3 pasal movie2 yg aku dah tengok or in progress or coming soon to watch la...since exam pun dah habis...memang x de mood langsung nak dekat dgn buku...so kite dekat la dgn blog terchenta nie...hehe..bak kata aku la...lepas exam..kalau aku ternampak buku pasal subjek berkenaan, mesti aku "alergik"...haha..mengade je...okey2...jom kite tengok cerita ape yg best... x semestinya movie yg fresh from oven je yg best..ye tak???



~ Mei Chan No Shitsuji ~
....ohooo...movie jepun nie memang berjaya duduk kat carta hati aku yg paling atas la bagi kategori jpoon drama...hana-kimi pun kalah wooo....wpun aku rasa movie ni dah keluar lama kot...aku je yg ketinggalan bas...haha...(tetibe nak nyanyi lagu Carta Hati by Najwa Latif...heheee...)
OMG....seriously...watak Rihito-sama memang buat aku cair gile...my heart is melting when i look into your shiny eyes....(ueeeksss...tetibe rase nak lempang diri sendiri sebab terlalu over..)...ye...memang lepas tengok movie nie aku rasa nak je ada butler yg selalu berada kat sisi aku 24/7...amboi3....bukan muhrim tu..wakakaka....(alahhh kawin je la terus kan??? =D)...so bagi yg belum tengok tu..pi la tengok...gerenti best...hehe..yok'oo yok'oo je aku nie...
              alamak!!!! apsal x leh nak upload pic nie...uwaaaa...camne nak tulis en3 nie???arrrrr...hampehnye!!!!! tak suke...tak suke!!!!


                    

2 hot people like this:

overfantasy said... [Reply]

maid sama!!!!! this story make me fall in love to mizushima hiro.. but.. he married.. =(

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

yup..me too.also fell in love wif him..hehe..he's so sweet in that drama,rite?? :D