Saturday, February 19, 2011

..arghhh...stupid spam!!!!

...thanx a lot stupid spam!!!!sebab kau la laptop aku dah jadi biol ni...aku pun x tau nak buat ape..nampaknya memang kena format balik la ni...aduiiii...dah la banyak lagi report nak kena buat..assignment bla..bla..bla...hissshhh...tension aku macam ni...mood pon dah semakin pudar nie...rasa nak merajok je dengan dunia internet yg penuh tipu muslihat ni...tapi..ape boleh buat kan...our lives depend on it...
           baiklah..malas dah nak tulis entri lagi...nak mogok je...dengan ini aku nak sumpah 
FDIC(Federal Deposit Insurance Corporation)...kerana dengan baik hatinya menghantar SPAM yg durjana kepada aku!!!
memang aku x tau ape benda ni sebenarnya...sape pun aku x tau...aku sumpah ko biar kena bakar sampai geseng...kena panah dengan petir...kena makan dgn jerung...arghhh...pergi jahanam la ko....bikin hati gua panas beb...
tengoklah..bahasa aku pun dah bertukar jadi "sopan" yg amat...lantaklah...

moral of the story : jangan sekali-kali download attachment pada spam dalam inbox anda... 



 
.....grrrr.....aku rase macam nak makan orang je sekarang nie...huh...pffffttttt....
          

1 hot people like this:

the faceblog said... [Reply]

JOM SERTAI KAMI DI FACEBLOG. RAMAI TELAH MENJADI AHLI. ANDA BILA LAGI? [ http://the-faceblog.blogspot.com ]