Saturday, May 14, 2011

Publisiti..perlu ke??

*edited version*
Assalamualaikum korang!!...
Good m0rning...dah bangun belum..ahaa..mesti korang masih mamai lagi ni...aku tau mesti ramai yg kecoh pasal x boleh nak update blog semalam,betul tak?syukurlah everything has come back to normal again..hehe..meroyan jugak la aku semalam sebab x boleh bukak blog...huhu.
Okey la..just a short entry...aku cuma nak tau pendapat korang la...sebagai seorang blogger,perlu ke utk kite promote blog kite especially kat fb?
Mesti ramai yg jawab,perlu..wajib..kan..kan..mesti korang sume dah link blog korang dgn fb kan?
Ermm...sebenarnye aku tau,benda2 macam ni penting utk expose blog kite kpd dunia luar sana..
Tapi..tak tau la kenape..aku masih tak yakin utk hebahkan blog aku ni kat fb...buktinye,sampai sekarang ni,tak sorang pun kawan aku yg tau aku ni ade blog...kalau ade yg tau pun,tu pun sebab dia blogger jugak...
Pelik ke?entah..aku pun tak tau kenapa aku macam takut dgn bayang2 sendiri...padahal,tujuan kita tulis blog ni adalah utk tatapan & bacaan orang lain jugak,ye tak?
So,ape pendapat korang?ape yg perlu aku buat sekarang ni?harap2 korang sudi la kasi pendapat ye...
Thanx korang..saayaangg korang...ehehe..
(Rx : sebenarnye,aku jeles dgn kawan aku sorang ni..dia baru je buat blog,n dah ade page sendiri kat fb...haha)

8 hot people like this:

Mr Laptop.ez said... [Reply]

Ntah, aku mmg jarang nk wat publisiti kat profile peribadi fb..segan.. Aku slalu biorkan aje lepas post entry baru.

ada kat 3 tempat je aku promote; gengblogger & innit.nuffnang & page fb

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Mr Laptop.ez : oh camtu ek..same la..saye pun malu sbnrnye nak post kat fb..huhu..btw,thanx...nanti sye try cara tu..

sabree hussin said... [Reply]

just cadangan.. lepas ni create la fb page untuk blog ini then promote dekat fb..

bukan paksa pun untuk orang like.

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Tq utk cadangan tu..tp tu la masalahnye..sy ni t'lalu tkut n malu dgn ape yg org ckp nnti..ye la..blog x sbrape tp sebok nk buat page..huhu..teruk kan sy ni... :-S

Syafiq Rosli said... [Reply]

hebah je kan..tak perlu malu2..:)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Syafiq Rosli : wah..nmpknye artis pun dah kasi galakan ni..ehehe

nelly said... [Reply]

kalau publisiti murahan , tak best ~ hehehe

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Nelly : hehe..btul tu..x best la klu org kenal kite sbb publisiti murahan...huhu