Sunday, August 19, 2012

Perutusan Khas Hari Raya Aidilfitri 2012/1433H :D

 

Assalamualaikum… :)

dammdamdooom!!bunyi mercun!

sebelum 1 Syawal hari ni berlalu,aku nak ambik kesempatan ni untuk buat ucapan raya sikit…ehem..ehem..testing suare..testing 1 2 3…hee~~

dengan ini…saya, Fifi Afiqah, ingin menyusun 20 jari (termasuk jari kaki…euww~~) memohon ampun maaf sekirenya sepanjang tempoh saya berblogging ni saya ade terbuat salah, terkasar bahasa,tersindir,termengumpat dan lain-lain TER lagi yg sewaktu dengannye…sama ade secara sengaja ataupun tidak..hehe..kire 0-0 la ek…

tetibe sopan pulak nak bersaya-saya ni..dan tetibe terasa diriku begitu ayuu~~auwww!

dan…lastly, Selamat Hari Raya Aidilfitri!!selamat kembali kepada fitrah…raye raye jugak..tapi jangan makan banyak-banyak..kang nanti perut senak…tak dapek den nak nolong nak…(eh eh pandainye aku buat pantun!haha)

 

cop..cop…nah…terimalah kad raya paling simple dari aku…comel kan??haaa kalau nak tau aku amik dari sini…tq kak Dilla yg comel!!hehe..

2012-08-19 18.13.54

ape motip aku posing macam tu??haaa tak lain tak bukan adalah untuk menunjuk-nunjuk eh menayangkan inai terbaru kat jari aku tu haaa…kan hari tu aku cakap nak buat lagi kan…tapi…lain pulak jadinye..alahaaiii..dah la comot pastu color dia agak scary!!redha je la…dah tak sempat nak ubah pape…huhu~~(kalau rajin nanti aku zoom kasi tunjuk dekat2.heeee)

..

..

okey la..tak larat nak tulis banyak2…penat tak hilang lagi ni…terasa baaaaaanyaaak sangat benda nak citer tapi nanti2 la ye… =)

now jom tengok Vanila Coklat Raya!!

(^___^)

2 hot people like this:

pr!ncEsS1405 said... [Reply]

selamat hari raya,,maaf zahir & batin :)

zOeY zAu YaH said... [Reply]

selamat hari raya.