Sunday, November 27, 2011

Salma Mentor sebok nak bergambar dengan aku!!

 

Assalamualaikum…

yeah…UKM boleh!!!alhamdulillah team badminton aku menang dlm perlawanan persahabatan dgn UPM semalam…tahniah buat sume pemain…. =)

okey seperti yg dijanjikan dlm entri lama yg da basi seminggu yg lalu, kat sini aku nak tampal banyak2 gambar2 yg sempat ditangkap lalu digari dlm kamera kawan aku…hari ni baru la dia upload sume pic tu kat fb…so aku just nak copy n paste je la kat cni…buat kenangan di hari tua…sungguh murni kan niat aku nie...haha..

ohh tajuk entri memang bajet sangat perasan kan..haha…ceh…padahal aku ni haa yg terover excited nak amik gambar dgn Salma tu…kawan aku sume tak adenye nak menggediks macam aku…aku je yg over bile nampak artis…terbukti la bahawa selama ni aku ni dok dalam gua…jakun tak penah tengok artis..ouhh sadisnye!!!

dah..dah..takyah nak merepek panjang2…jom kita saksikan tayangan gambar di Health Attack @ Gopeng, Perak yg sangat happening dan best!!yeeeehaaaa….

..

..

323460_326888940658742_100000129168649_1476745_1704861208_o

okey..ni fokus utama bagi tayangan pada hari ni…bukti kejakunan aku..sorry la ye…aku tau orang lain xde la over-excited sangat macam aku ni…Salma tu pun tak tau la dia ikhlas ke tak nak amik gambar dgn aku..tapi ade aku kesah???!!haha..

sebenarnya ade 2 orang lagi retiss yg datang…Adi Mentor yg sangat hensem (auww…auwww..) n Adam Shah yg kelakar-x-ingat-dunia(alaa dia tu yg berlakon jadi Ayam dlm drama Juvana)..tapi aku malu la pulak nak menggedikss dgn dorang..haha..pang!!takpe..dah tengok dari dekat pun jadi la kan… ;D

ok fine..pe kejadah asek nak citer pasal dorang je ni…hishhh…dah..dah..next!!

..

..

322648_326845133996456_100000129168649_1476471_971318311_o

kami masih kat dlm bas lagi ni…lama betui nak sampai Gopeng ni..

 

322943_326854030662233_100000129168649_1476535_286809239_o

yeah..kami dah sampai kat Terminal Agribisnes Negara(TEMAN) kat Gopeng…

325956_326848577329445_100000129168649_1476509_700406672_o

ape la yg 3 orang anak dara ni buat..haha..

325956_326848573996112_100000129168649_1476508_1585760878_o

muka masing2 excited!!

 

322654_326856397328663_100000129168649_1476568_151638547_o

lepas habis set up booth, malam tu pulak menginap kat UTP…

..

..

aktiviti bermula!!!

322654_326856403995329_100000129168649_1476569_1764406249_o330917_326859207328382_100000129168649_1476602_1600254194_o

pagi b4 bertolak ke TEMAN semula…

 

2011-11-19 07.08.462011-11-19 07.05.40

                               suka pic ni…                                           haruslah amik gambar cenggini…

 

2011-11-20 06.25.19

sempat amik gambar kenangan kat bilik di UTP yg aku tumpang selama 4 hari 3 malam..suke la dgn design baju kami tu..1 lagi kaler kuning dgn corak yg sama…

 

325223_326877723993197_100000129168649_1476669_2127006132_o

kami wakil budak pompuan Farmasi 2nd year…dari kiri : huda..aku..ecah..dayah..

 

330499_326882033992766_100000129168649_1476681_1175045873_o

dgn akak 3rd year…

 

332858_326861890661447_100000129168649_1476610_557678716_o

ohhh…sile jangan tiru aksi ini di rumah…mati patung tu aku buat CPR kat dia..haha..

 

323798_326905283990441_100000129168649_1476777_1127263107_o

sempat baca gosip pada hari tu…

 

327115_326869267327376_100000129168649_1476654_1009471376_o

tengah buat kuiz kat sorang pengunjung yg datang…konon fokus la tu…tipu je tu!!haha

326111_326900723990897_100000129168649_1476759_2147320345_o

asyik amek gambar je…haha…

 

323460_326888927325410_100000129168649_1476742_964001868_o

selamat datang ke kaunter kami..kami akan menerangkan tentang penggunaan inhaler dan injection insulin…tu la keje aku kat sana…

 

332607_326897293991240_100000129168649_1476751_1190551969_o

haha..seriously lawak pulak aku nengok abang ni…actually dia ni dari myTV3 yg datang masa hari tu…relax la bro..takkan cakap sikit nak nangis kot..haha…

 

332607_326897300657906_100000129168649_1476753_338828968_o

aaaa…ngantooknye..nak balik UTP ni…penat dah ni..

 

290694_326885467325756_100000129168649_1476692_2018690480_o

booth kami..actually kat dalam bilik ber-aircond ye..heee

332607_326897297324573_100000129168649_1476752_497690689_o

 

 

last but not least…gambar ramai2 sebelum balik..

 

291188_326913480656288_100000129168649_1476800_2131202617_o

sebahagian dpd budak2 Farmasi yg pegi hari tu…dorang ni sgt happening sampai aku yg pemalu ni pun ikut gelak-kalah-pontianak…hahahehehhuhuhu…**eeiii seram pulak tetibe dengar gelak diri sendiri…

 

291188_326913467322956_100000129168649_1476798_1643980327_o291188_326913470656289_100000129168649_1476799_1886053794_o

 

aku akan ingat memori kat sana sampai bila2…memang best wpun penat…really enjoy the program soo much!!!best sebab dapat pegi jenjalan jugak..ahaha…

babai Gopeng!!!!

 

**pic berterabur..aku tak larat nak susun ikut kronologi…bantai je la…

 

(Rx : ohh yee..Salam Maal Hijrah sume…semoge kita menjadi insan yg lebih baik dan bertambah iman serta amal di tahun baru ini.. ^_^ )

10 hot people like this:

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

tengok gambar pun dah tau bestnya...heheh...;-)

salam maal hijrah...jom kita berubah ke arah y lbh baik g..insyaAllah..

azkiya farhana said... [Reply]

gud job girl! best lah tgok pic korunk..ihihii

Izyan Masri said... [Reply]

WHOAH.KEMAIN DIA BERGAMBAR DGN SALMA XD

アヌムちゃん said... [Reply]

penah dgr nama tp x kenal..tu rupanya salma mentor ye.heeee

LAici KAng Ais said... [Reply]

tumpang lalu...

wah !!! salma gitu

Nelly The Strange said... [Reply]

bestnya ramai2 tuh !!
nak ikut , nak ikut !! meriah nampak !!!
:(

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

ILA HonEyBuNNy : haah..best sgt!!!

azkiya farhana : hehe..thanx kak far..

Izyan Masri : haha..da lama mengidam nak bergambar dgn retiss..auuww

アヌムちゃん : actually sy pun tak cam muke dia..kawan sy yg cakap..haahaa

LAici KAng Ais : salma je pon..nak Dato Ct lak..hehe

Nelly The Strange : memang meriah...rugi nelly tak pegi sana..ehehe

Syafiq Rosli said... [Reply]

wah amat meriah kan..syok klu dpt join skali

fadh leyanie said... [Reply]

dah lama tak bergambar ramai2 macam korang,,cemburu sih ! :P

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Syafiq Rosli : wahh..tambah 1 lagi retiss kalau SR join..hehe

fadh leyanie : heheeh...jangan jeles!!