Friday, November 4, 2011

“Aim for the moon. If you miss, you may hit a star”…Angan-angan yg semakin terbang menjauh…mampukah ianya menjadi satu realiti ataupun hanya sekadar akademi fantasia bulan madu semata-mata???

 

Assalamualaikum…

tajuk tak nak lagi panjang ke minah ooii??? 

Alhamdulillah..hari ni tamat sudah exam yg selama ni mengganggugugat tidur lenaku…eceehh…perghh..rasa lega gila…walaupun aku rasa macam hancur je tapi takpe la…at least aku dah cuba yg terbaik…tawakal je la…semoga Allah berikan yg terbaik untukku nanti…amin…but..one thing for sure…my wish to grab Dean list even once in my whole 4-year-study seems to be very very very impossible…***cry..cry..cry…

(dulu masa awal2 masuk memang tak leh blah…aku aim nak 4 flat…der…ko ingat ni matrik ke ape???ingat semudah ABC ke nak dapat???ok fine..reduce to aim for dean list…still…tercungap2…ok…aim for 3 pointer above…boleh tak???err…berpeluh la jugak…phew~~~)

 

AimMoon

 

errr..err…aaa…ehhh…ermmm…sorry…seriously…aku tak tau nak tulis ape ni…otak masih saturated dgn nota2 Pharmacology,Pathology,Immunology and bla..bla..bla…cuma Kak Ogy Ahmad Daud je yg xde…haha…

rasanye otak masih belum stabil lagi ni..haven’t achieve steady state yet..kang kalau dibiarkan,entah ape pulak aku merepek meraban nanti…kang tak pasal2 terkeluar pulak hujah aku pasal genetic recombinant in TCR synthesis..takpun pasal drug development or preformulation studies…ciss konon nak tunjuk kau ni pandai la???padahal benda tu la yg kau dok melopong nak jawab masa exam hari tu…grrrr….

 

okey la…need to go now…jap lagi nak pergi TS…konon nak belanja otak makan angin la…haha..jom-jom..kita buat rombongan ke sana..ahaha…

oh yee…malam ni aku nak BW sampai lebam…kalau sempat…Insyaallah…so korang tunggu ye..aku datang terjah…dgn Nas Ahmad sekali tu..haha…

(Rx : cuti midsem + cuti raya = seminggu je…wahhh..rindunye kat rumah…tak sabo nak berambus dari sini…kah3…bunyi macam kasar gile…)

..

..

p/s : korang ingat Neils Armstrong tu ke manusia pertama yg jejak kaki kat bulan???WRONG-WRONG….bukan dia…tapi DIA ni la….

v

v

v

v

v

PF_16092011121928971

wakaka…salah orang la beb…aku dah lame pegi bulan tu haaa…kahkahkah… =P

6 hot people like this:

Mya said... [Reply]

awww comelnya gambar tu! nape pegi bulan xajak mya? nampak anak bulan raya tak? huihui =p

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

apa pun..kita kena usaha menggapai impian kita....hehe...jika kita berusaha pasti berjaya n dpt hasilnya..

yeahh..dah dekat umah cuti...

salam aidiladha...;)

naa said... [Reply]

uish dh smp bulan dh rupanya.heheee

Juliet_iRa~" said... [Reply]

wahh sampai bulan dah ek?

tak sambut raya ke?;p

salam aidiladha..

pss : jemput join my GA! nt boleh dpt ole2 CAMERON..:D

fadh leyanie said... [Reply]

haha..pergi bulan tak mengajak pun,,:P

Loyar Lawa said... [Reply]

hahahah cute jer