Sunday, November 20, 2011

Health Attack @ Gopeng...penat tapi best!!!!

Assalamualaikum....

First of all aku nak ucap thank you banyak2 kat korang yg doakan adik aku dan kasi kata2 semangat kat aku dlm entri yg lepas...sob3...terharu sangat smpai air hidung pun meleleh2...euwwww....haha...

Apepun alhamdulillah....Yiyi dah keluar wad hari Jumaat lepas... :D

Actually sekarang ni aku baru je balik dari satu program yg dinamakan Health Attack kat Gopeng,Perak....penat sangat deh...ngantok....so takleh nak citer banyak....gambar2 pun sumenye kat kamera kawan aku....lain kali kalau ade masa aku story mory la ye...

aku nak jugak citer pasal ke-excited-an aku(hancusss BM ni...lol) bile jumpe artis kat sana...kebetulan mytv3 datang sekali....yeahhh...fyi this is my very 1st time to meet an artist!!!sorry la kalau rase mcm aku ni jakun ke hape....hahaha...sape artis tu???nanti la ye...aku citer masa aku letak pic kami....hahaha....gedikkksss la pulak....panggg!!!

Ape yg boleh aku cakap...program ni sgt best wpun penat gile...hahhh...pic kat atas tu aku amik kat UTP...kami menginap kat situ selama 4 hari 3 malam gitu la..dan sememangnye student kat situ kaya2 belaka...kereta berlambak gile kat situ....bertuahnye badan deme...

Okey la....aku pun amat letih ni...besok ade kelas pulak...rase mcm nak ponteng je...hiiiarghhhh....
Nite!!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 hot people like this:

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

hehe....sama la..letih gak neh...macam xmau p kelas esok..huawwa

jom kita ngorat mamat2 utp..ngeh3...larikk..

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

hehe....sama la..letih gak neh...macam xmau p kelas esok..huawwa

jom kita ngorat mamat2 utp..ngeh3...larikk..

J.Syazwana said... [Reply]

alhamdulillah yiyi dah kuar wad :)

take a good rest okey :)

Syafiq Rosli said... [Reply]

hehe bese lah..ape2 pun enjoy k..have a nice day

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

ILA HonEyBuNNy : hari tu jumpa mamat negro je yg ramai...memang larikk la..haha

J.Syazwana : alhamdulillah...thanx..

Syafiq Rosli : yeah..yg penting kite enjoy!!!