Saturday, October 22, 2011

tolong jangan goda aku boleh tak???!!!

Assalamualaikum…

mood faces
haha…kepala tengah biol sekarang…emosi jugak bercampur-baur…tandanye???!!!
yup…betul tu..itu menandakan si DIA datang lagi…
sape lagi kalau bukan si…
..
..
..
..
Exam

tapi…si DIA pulak datang menggoda aku…actually it’s “mereka”…haha..
..
..
tumblr_l4xdk91MQS1qazko2o1_400_large


dan si DIA pulak semakin jauh melarikan diri daripada aku....
..
masa
ohh..jangan la lari laju sangat wahai encik jam…huhu..aku belum start lari lagi nih…
..
..
argghhh…ini boleh mendatangkan…

stress word

hishhh….

tak boleh jadi ni…kena cepat2 switch on study mode…
EXAM MOOD ukm

tetiba terjumpe UKM punye…semangat2..haha..

selalunye..bile exam mood dah datang..aku akan bertukar menjadi seorang yg dingin dan pendiam …konon sbg tanda “DO NOT DISTURB ME” la…tak tau kenapa..mungkin hormon terlebih or terencat kot masa tu…haha..

tak kesah la pasal tu..

...now..the question is:
SHOULD I THROW AWAY MY LAPTOP FOR THE TIME BEING??
sebab aku ni mudah sangat digoda dan tergoda olehnye...huhu..
Ya Allah..kuatkan la imanku...amin...

(Rx : entah bile dean list dapat aku rembat…sob3…)

9 hot people like this:

Izyan Masri said... [Reply]

TANYALAH MANA2 BUDAK U PON,BENDA PALING TAK BEST MESTI EXAM KAN XD

nelly said... [Reply]

exam paling bosan . tapi best kalau kita tau jawapannya ! hahahaha

tapi , time nak study , fb , blog mesti bukak dlu ~
=.=

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply]

gudluck! lipat laptop tu buh dlm beg, jgn buka2.hihi~

fyna said... [Reply]

haha exam2..memang xbest

Izzatie said... [Reply]

Good luck babe! :D

fadh leyanie said... [Reply]

kalau yanie time exam waktu untuk menghadap laptop masih ada,,tapi kna berjaga2 jugak,takut terlupa pegang buku :P

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Izyan Masri : hehe..x suke..x suke..

nelly : tu la..macam masuk exam pulak kan benda2 tu sume..huhu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : tq kak maera...laptop x leh simpan pulak sebab masih ade assignment lum siap..adehh..

fyna : sis pun x suke exam jugak ea??hehe

izzatie : thanx dear.. ;)

fadh leyanie : tau xpe...cabaran tu!!

amy azuha said... [Reply]

aha..skg pn ami tgh stress sbb final da dkat..study pn blum lagi adeii

Mya said... [Reply]

sila gagah menahan godaan Dia tu hehe. gudluk =)