Thursday, October 13, 2011

Tikus dan aku adalah kawan baik!!!!

Assalamualaikum....

Just nak share experience aku hari ni....hehe...nampak tak tikus kat atas tu???dia dah pengsan lepas aku inject dia dgn drug dlm experiment Pharmacology tadi....

Wahhh...excited gile aku walaupun mule2 tu mcm tergedik2 takut nak buat....biasa la...pompuan...dgn tikus pun takut....haha...


Tapi kan..at least..dapat la jugak aku merasa jadi doktor kejap even it just a mice....ehehe...


So...ade sesape berani nak kena inject dgn aku???tapi...keselamatan tanggung sendiri la yerk....ahahaha
:-D
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 hot people like this:

Mya said... [Reply]

ouch. pernah gak merasa operate tikus. dan pengsankan dia. tapi part nak bunuhkan tu tak sampai hati. suh membe2 laki buatkan. kesian:(

fadh leyanie said... [Reply]

comel la pulak tgk tikus putih pengsan,,pasni inject yanie pulak.:P

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

huawwawwa..

tak nak tak nak kena inject...hehe

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Mya : haah..dulu kat matrik pun ade bedah2 jugak..ngeri la time nak penggal kepala dia...

fadh leyanie : owhh..yanie nak try ke??meh laa..haha


ILA HonEyBuNNy : ni mesti takut jarum ni...hehe

nazirah said... [Reply]

wah ni sub bio ke
kalau bio dulu cci buat
expriment kt katak hee
geli.. geli hee ;)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

nazirah : ni subjek pharmacology...oh exp katak tu tak pernah buat pulak..