Sunday, October 9, 2011

Sape cakap aku tak cantik???

Assalamualaikum…

hello beautiful boys and handsome girls…err..boleh macam tu??
haha..tajuk tak boleh blahh kan…takde kena mengena pun…cuma nak cakap yg semua orang itu cantik….pedulikan ape yg orang lain cakap pasal diri kita..yg penting kita jadi diri sendiri…yeah!!…macam ape yg si Selena Gomez cakap kat aku semalam…ehh..tak percaya ke??.. =P


selena-gomez-who-says1


Selena Gomez - Who Says


I wouldn’t want to be anybody else
[Verse 1]
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na na na Na na na na na
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me
Na na na na na Na na na na na
You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon

[Chorus:]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful?
Who says ?

[Verse 2]
It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky

Na na na na na Na na na na na
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me
Na na na na na Na na na na na
You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon

[Chorus]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful ?
Who says ?
Who says
Who says you’re not start potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said?
Won’t you tell me who said that?!
Yeah, oh
[Chorus]

betul..aku tak tipu..si Selena ni cakap dgn aku semalam…tapi..kat radio je la…hahaha..(ok fine..aku buat lawak bodoh pulak..)

…mesti korang semua dah dengar lagu ni berulang2 kali kan??siap ade yg buat ringtone lagi tu..ehehe…semangat2…

Lagu ni kira baru lagi la kan…aku pun tak sure sangat sebab aku pun baru je dengar baru2 ni…maklumlah dah lama tak dengar radio…so tak tau sangat la ape lagu2 terbaru sekarang ni…

so, bile aku dengar lagu ni ,telinga aku cakap :

“ehh..macam best la pulak…dah lama aku tak layan lagu omputeh ni…ye la..before this..asek2 kpop..kpop..kpop..sampai saturated dah koklea ni…haha…”

nah…amik kau..telinga dah mula berkata-kata…sampai terkeluar istilah saintifik lagi…hoho..
apepun..lagu ni memang best & menaikkan semangat aku…besides lirik dia takde la mengarut sgt macam yg kat dalam sesetengah lagu omputeh tu….so boleh la aku layan…boleh la aku nyanyi a.k.a jerit kuat2 (walaupun pitching dah lari berbatu2) bila aku stress ke geram ke…or bile aku nak praktis utk masuk audition AF 10…ehh???hahaha…

::  so….who says you’re not pretty???who says???!!! ::

p/s : ye aku tau..aku dah janji tak nak hadap blog ni lagi…tapi…actually..entri ni aku taip before tido malam tadi…mata tak ngantuk lagi…so amik kesempatan kejap boleh kan???hehe…ye la..penat kot buat proposal sepanjang malam…(ye la tu sepanjang malam..haha)..tu pun tak siap lagi..hehhh…

(Rx : aku nak cari pakwe yg lebih muda macam bf Selena Gomez boleh tak??haha..ok tak…lawak je… ;P )

9 hot people like this:

Mya said... [Reply]

semua insan adalah cantik:) yang penting dalaman pun kena cantik, kan?:)

ahmad endo said... [Reply]

cantek chantek...hehehe

Cik Yana said... [Reply]

Lagu paling ramai orang buat ringtone handphone. Student cik Yana pun ramai guna lagu ni. Hehehe~

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

mya : betul..luar dalam kena la seiring sejalan.. ;)


ahmad endo : selena tu memang cantek kan..

cik yana : hehe..biasa la kan..lagu fofular mesti sume nak wat ringtone..

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

betul kata Mya...

hati pun mau cantik...hehe..

pakwe muda?ngeh3.....

Izyan Masri said... [Reply]

LEPASNI NAK CAKAP DIRI SENDIRI CANTIKLAH.KIHKIH XD

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

ILA HonEyBuNNy :hehe...boleh tak agaknye nak try??ekeke..

Izyan Masri : bagus3...kita sume memang cantik... =D

fadh leyanie said... [Reply]

ciptaan tuhan semua cantik.dgr2 jugak lagu ni,tapi kpop jangan lupakan.hihi..:P

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

fadh leyanie : hehe..kpop x leh lupa la even banyak lagu2 baru yg best2... =D