Wednesday, March 23, 2011

...wahhh..siapakah dia??..


klik..klikk!!!


assalamulaikum..
tengok jam kejap...alamak!! da pukul 1 am...
gile ahh aku x tido lagi..padahal badan da sakit2 ni..uhuk3..
nasib baik esok kelas petang je...

haa...korang kenal tak sape jejaka hensem kat atas tu??
haa..kalau nak tahu..
itu la pakwe aku....sila la jeless...
tak percaya???
..
..
..
v
v
..
..

okey tak..
aku tipu..
hahaha..

sebenarnye..
dia bernama Ahnaf..
pernah dengar tak band Algebra??
ni bukan band rock ke ape ok..
tapi band nasyid..
and dia adalah salah satu ahli band nasyid nie..
actually..tak banyak mane pun yg aku tau pasal dorang ni..
tapi..yg aku tau lagu dorang memang best la..
aku suke sangat lagu  "Aku Rela"...
korang pernah dengar tak??
ye la..sekali sekala nak jugak tukar selera ye tak...takkan nak dengar lagu Korea je memanjang??heheh..so..kira dorang ni unik la..sebab muzik yg dorang bawak pun punye kelainan yg boleh menarik orang utk dengar..

so..ape kate korang usha2 band ni pulak..
try dengar n hayati lagu2 dorang tu..

presenting.....

meet the other members too..

nak tau lebih lanjut pasal dorang??
terjah sini ye...



okey..sebenarnye..
aku excited sangat coz aku berjaya menjadi salah sorang friends kpd Ahnaf ni..
aku kenal dia ke??
tak la..jumpe pun x pernah..
tapi dia dah approve aku sbg friend kat FB..haha..
thanx ye for approving..(tetibe gedikkss pulak..tampo kang..haha)
FYI..pic kat atas tu pun aku amik dari FB dia..
(harap dia x marah la ye..saje nak letak kat sini..huhu..kalau tak boleh nanti aku delete la..huhu..sob3..)

okey la..tu je yg aku nak merapu pada pagi2 bute ni..
nak tido dah...
okey la..
sebelum tu..hayatilah lirik lagu Aku Rela nie ye...

AKU RELA by Algebra
Telah ku rela nama dan diri
Menjadi sasaran kerana cinta, (aku berkorban)
Telah ku rela segala tohmahan
bermahajalela Kerana cinta, (aku terpaksa)
Kerana cinta jua aku berbicara
Dengan nada insan terluka
Meluah rasa,
meluah fakta,
mencedera jiwa
Semuanya kerana cinta.
Biarku tanggung rasa derita..
Asalkan agama, selamat akhirnya..
Yang membantah, hanya berfalsafah.
Kerana bimbang suapan harian
Dengan menjual nama tuhan..
Lalu kebenaran disingkirkan,
Demi hidangan belian pendustaan
Namun aku yang sengsara zahirnya
Redha telah pun penuhi jiwa
Dalam keletihan ini.. aku bahagia
Kerana..
Pada kebenaran itulah terasa nikmat syurga








semoge kite lebih menumpukan cinta kite kpd agama kita yg satu..
ISLAM
...amin...



5 hot people like this:

Azmer Lias said... [Reply]

best jugak dengar lagu ni?!
lagu baru ke?!

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

best kan lagu ni..hehe..erm..saye pun x sure la lagu ni baru or lame..tapi sy baru dgr tahun ni la..haha..

syafiqashafie said... [Reply]

igt pakwe u betol..baru nk jeles....hensome gila ah..hehehehe

syafiqashafie said... [Reply]

kat mne nak follow ni?huhu

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Haha..tu la..sy pn ingat dia tu pkwe sy...hik3..oh butg f0l0 tu kt bwh sx..cbe scr0ll smpi hbs..hehe