Saturday, March 19, 2011

...as busy as a bee...

picture: credit to mr google
buzzzzz....haaa..mesti korang tau kan binatang ape kat atas tu...kalau tak tahu pi masuk tadika balik sana..haha..
korang tengok mr. bee tu relax2 je kan...
alangkah bagusnye kalau sekarang ni aku boleh relax2 macam tu..sob3..

busy..letih..moody..bosan..


letih dgn kerenah manusia...
bosan melayan kerja yg melambak2..


arghhh!!!!
alangkah indahnye kalau sekarang ni aku dah berada kat rumah...
riiinduuuunye..dah sebulan lebih x balik nie..
tapi...
disebabkan timbunan kerja kat sini...
assignment la..report la..praktis badminton lagi..
dgn masa yg amat terhad..
hurmmm...
bila la nak siap keje2 nie..


okey...ahad ni aku nak pi UKM Bangi..
ade friendly match dgn budak2 kat sana..
tapi..aku x main kot..jadi urusetia je..
sebab mase kat UPM hari tu kan aku dah main..
haha..walaupun mase tu kalah..ye la..1st time kot main..mix pulak tu..and tetibe je kena pilih...huhu..
sekarang ni dah pandai sikit..
tapi x de peluang lak nak main..
x pe la..ade hikmahnye..
hehe..think it in da positive way..++++
kot2 nanti leh jumpe mamat2 hensem kat sana..haha
gatal la pulak...**lempang diri sendiri**


raket kesayangan....<3 <3




ahaaa...
aku dah tukar dah layout blog ni
...alaa...gune blogger template yg biasa2 je la...
x de mase la nak cari template yg unik2...
ni pun aku x susun lagi kedudukan2 widget and bla..blaa..bla..
sebab tu nampak berserabut kan???
x pe la..nanti bile aku sempat aku touch-up2 lagi biar kemas...


okey la..nak siapkan kerja yg tgh beratur tu...
huhuhu..
daaaa....nanti update lagi...


huaaaaa.....ngantokk la pulak..hehe..

(Rx : antara menjaga hati...makan hati..and sakit hati...mane yg lebih memenatkan???) =___="




4 hot people like this:

Nadhirah-chan said... [Reply]

mesti rindu kan nak balik rumah ? hohohoho ......

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

nadhirah-chan : haah..riiinnnduuuu sangat...sampai nak buat assignment pun x de mood coz dah excited nak balik rumah..huhu..

Izyan Masri said... [Reply]

kemain comel kucing atas tu :D

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

izyan : btul3..kucing memang adorable kan..rase nak cubit2 je pipi dorang..haha..