Thursday, March 24, 2011

bercakap pasal HOBI


cakk!!!

jom pi kelas...

assalamualaikum korang....
ni ape kejadahnya ajak2 pi kelas petang2 camni..
patutnye petang2 camni..kite pi beriadah...
ceewaahhh...
konon nasihat orang..macam la dia tu aktif bersukan sangat...
haha..
tapi..YES!!! i love sport now..apelagi kalau bukan 
...badminton...
ye la..sejak berkecimpung dgn koko kat UKM ni..hati aku da terpaut dgn sukan ni...
walaupun masa mule2 tu pegang raket pun x reti..
nak turun praktis rase maaalassss sgt...
tapi sekarang...
aku jadi gian pulak..haha
pantang kalau dengar bunyi raket berlaga dgn shuttle..mesti nak jenguk2..sape yg main..jeles betul tengok org main badminton...
so sekarang ni..aku nak declare..(cehh..macam declare nak couple je..tett)
yang aku suka main badminton!!!hahaha..
korang suke tak??






and korang mesti tau and pernah terjah blog ni kan...

tipu sgt kalu korang x tau...
aku suke sangat tengok gambo2 yg dia amik...
memang awesome!!
and secara tak langsung aku turut jatuh cinta dgn...
photography!!

i wish that i got the talent to be like him..huhu..





and since i love photography...i also love to draw...
alaa...setakat meniru dan melukis balik ape yg aku tengok boleh la..
kalau suruh ilham tu datang sendiri..memang hampehh la...haha

i wish that i have magic hands!!!

nahhh...
tengok la..kartun2 yg aku lukis ni..
comot kan..haha..
biaselah tangan kayu...


                                        


okey..that's it...
inilah antara hobi2 aku...
sebenarnye ade lagi...hehe..

yang paling utama..
hobi yg paling gedikk..
ape lagi..
berposing maut sambil menangkap gambar sendiri la..
hahaha...

nah..amik kau!!! jgn termuntah sudah...
hahaha...




^^^ gambar dgn raket kesayangan^^

okey la...
saje je letak pic banyak2..
biar korang sume x rindu kat aku..(lempang je budak ni..)
sebab..
besok aku nak balik rumah dah...
yahoooo!!!
setelah dua bulan lebih terkurung kat sini...
pheww....
tapi balik ni kena study...final exam dah menunggu...
cuak sey....camne la nasib aku kali ni..
hope dapat la merasa anugerah dekan..huhu..
amin...korang doakan la jugak..heeeee...
okey la...tatata..tititii..tututuu...

(Rx:harap blog ni x dihiasi dgn sarang labah2 la bile aku balik nanti..haha..)




7 hot people like this:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply]

baguslah ade hobi maen badminton..sehat tbh badan.. =) btw lukisan u memang superb la!! =)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

tu la..bru terase segar lps maen bdmntn..rase turun sikit berat sekilo dua..hahaha..thx kak..biase2 je lukisan tu..cam budak2 je..hehe

hamzah ian said... [Reply]

lama da aku tak main badminton

Ibnushukran said... [Reply]

hobi y bagus.. teruskan.. hehe

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

Hamzah ian-nnti kalau ade mse lpg,pi la main.hehe
Ibnushukran-h0bi yg mne 1 yg bgus?haha

Faizal n Fashitah said... [Reply]

Uihhhh ok what lukisan awak tu XD
*Saya tak minat badminton. Selalu main football je hehe XD

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

F n F : ok ke?hehe..thx..f00tball pun best kn..leh sepak kuat2 ble rse stress..haha..