Saturday, February 2, 2013

Photoshoot di sekitar rumah (part II)

 

Assalamualaikum…

bertemu lagi dalam siaran tertunda untuk photoshoot part II ni…hari tu beria kan nak post part II di keesokan harinye tapi lebih seminggu kemudian baru nampak bayangnye…haha..biasalah..I kan beezee orangnye… **sambil angkat2 kening

 

enough said…let’s proceed with our show today…

presenting the cutest “kucing siam” in da house:

V

V

cat7

ehh…haii uollss..ai la model meleTOP untuk photoshoot kali ni!

 

cat5

pose manje menggoda…ai tau ai seksi…I’m sexy and I know it!

 cat6

menjeling2 ku bertentang, mata kita sama memandang…ecewaahh

 

cat1

aku memaksa kucing ini untuk menjadi model photoshoot aku even sebenarnye dia nak tido…haha..jahat betul aku ni..

 

cat2

see..comel kan..gebu, lebat and lembut je bulu kucing ni…dah macam kucing siam pulak aku tengok…rasa nak peluk2 je tapi aku tak pernah peluk kucing la..takut ahh kena cakar..huhu

 

 cat3

miaowww…my sexy back bebeh…

 

orait…now we shall proceed with our next models :

C360_2013-01-23-17-58-51

bunga apakah ini?

 

 C360_2013-01-23-17-59-42

bunga kertas or nama glemer dia,Bougainvillaea..

 

 C360_2013-01-23-18-05-09

this little flowers belongs to pokok ape entah..ala yg ade tanduk2 tu…masa kecik2 dulu selalu petik “tanduk” tu buat main jadi lembu ke kobau ke..haha

 C360_2013-01-23-18-07-32

rumah saya memang dikelilingi oleh pokok kelapa sawit..yang ni dah togel dah..

 

 C360_2013-01-23-18-10-46

ahaaa…ingat lagi pokok ni…ape ekk nama dia..aku pun tak tau..

 C360_2013-01-23-18-11-23

masa kecik2 dulu,aku selalu cabut bunga ni..pastu cerai2kan benda yg warna purple tu..letak kat atas tapak tangan and then tiup fuuuhhh….weeheee

 

C360_2013-01-23-18-25-32 

pokok kelapa dah berbuah..nak?boleh boleh..2 singgit!!haha

C360_2013-01-23-18-26-30

pelangi petang…

..

..

tadi aku pergi kenduri kawen sedara aku..but sebenarnye in advance la sebab kenduri makan2 tu sebenarnye besok…since besok ade jemputan yg lain,so terpaksa la pegi awal…

 

teratai

gambar pelamin takde…tapi gambar teratai layu di tasik madu ade la even bunga teratai tu langsung aku tak nampak..haha

 

kebaya

ahhaa…ni la dia bakal pengantinnye!!macam kenal je kan??hahaha

 

**bunyi cengkerik**

 

okayy…that’s all…ehh jap..before tu nak tunjuk model special edition utk photoshoot kali ni…

taraaa..

C360_2013-01-29-20-23-09_副本

meet my cute my little sister, Yaya…haha…aku memang suka buli adik aku ni…ini senyuman plastik ye..jangan tertipu…dia memang bengang bile aku paksa pakai tudung ni…muahaha…jahat betul..sape punye keje la ni…

 

fq

inilah dia…penjenayah yg dikehendaki…dalang di sebalik semua ini..hahaha..

 

(Rx : aku rasa macam nak pakai braces la…tapi…banyak benda nak kena fikir before buat ape2 keputusan…hurmmm…)

4 hot people like this:

nik ros said... [Reply]

kwsan kg yea. best nyer.
comel jea tgk kucing2 tu

Mya said... [Reply]

amboi omemeiiinya gamba kucin! da befotoshoot beliau ye :))

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@nik ros
a'ah ni kat kampung.. ;)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@Mya
haha..haruslah kucing sekarang pun nak jadik model jugak!!hihi