Saturday, November 24, 2012

aku rindu kamu wahai sahabat!! :'))

 

this is out of my norms…posting more than 2 entries per day?? haha! mulai dari hari ni…aku nak post banyak2…tak kesah la kalau just post sejibik gambar or sebaris ayat sekalipun…

aku nak buat blog ni macam twitter pulak..post 2 entries in 1 minute..okey that’s ridiculous!!kang sume dok pakat unfollow aku sebab menyampah! haha..

**actually, aku tension sebab buat assignment dari tadi tak gerak2 sebab info yg dicari tak jumpe2..  *sigh

okey..usah merepek panjang2…aku cuma nak bernostalgia kejap..mengenang saat2 indah time matrik dulu…entah le…bila dilanda kesunyian macam sekarang ni, bila dah takde yg sudi menjadi kawan, tibe2 je teringat kat dorang ni…sob2…sedih! sayu! pilu! etc etc

 

gambar2 ni pun aku korek from fb…yg dalam simpanan aku dah hilang bile laptop aku rosak hari tu!!uhuk3…

 

so..takyah nak edit2..malas..  +__+

 

35044_123664887677785_5274716_n

le matric card…muka baru lepas nanges! haha kantoi..

..

..

23823_1365184579254_6758962_n

we love doodling… ;))

 

 23823_1364322957714_3762802_n 24263_1357045695787_8147069_n

 h4p5gif

 

le classmates…KMNS H4P5 2009/2010…kitorang sangat rapat…and memang suka bergambar tak kira masa dan tempat…korang memang happening sampai aku yg pasif ni pun mula terikut-ikut sekali dgn perangai korang tu! huhu

..

..

..

 

DSC00483

le roommates…aku paling comel di situ!! ahakss… #memangsukapujidirisendiri

kawan sehati sejiwa…senang susah sama2…rindu nak ngeteh sesama..makan biskut weetameal fatin, air teh buatan appy, biskut jacobs siew ling..buka puasa sama2…baca Yaasin sama2…

buat math sama2 sambil meniarap kat atas lantai…tengok BOF sampai pukul 2 3 pagi…nyanyi lagu Ai Mei taught by siew ling…

dan..banyak lagi….

 

dulu..aku rasa benda ni biasa2 je pun…tapi sekarang…baru aku rasa…rindu…yup..rindu even dgn perkara yg remeh temeh macam ni…

common thing la bile dah masuk uni ni, kita rasa matrik tu lebih best…kawan2 kat sana lagi best padahal dulu tak sabar2 nak masuk uni sebab nak jumpe kawan2 baru pulak…konon dah bosan la dgn dorang tu…   :'(

 

 

entah bila kita dapat bersua kembali kan…harap masa itu akan tiba satu hari nanti… ^__^

 

till then..

Assalamualaikum..  ♥♥♥♥

2 hot people like this:

Mya said... [Reply]

comelnya mendoodle! :)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@Mya
comel kan...dorang memang suke buat doodle camni..doodle time raya pun ade tapi xde amik gambar plak yg tu..