Sunday, February 19, 2012

semester baru...semangat baru..wajah baru…header baru..semua pun baru!!

 

aassalamualaikuma

 

welcome

hey I’m back!!say hi hi to new sem!!ouh..semester 4…harap2 aku dapat mengharungi segala onak duri serta rintangan yg menanti dgn semangat yg berkobar-kobar…go Diego go!!ohh..semangat patriotik yg sangat over itu adalah perkara biasa di awal semester…harap maklum..

**tunggu la pertengahan sem nanti...pasti semangat itu terbang melayang bagai layang-layang…errr..hampehh!!

 

tapi sebenarnye…sekarang ni semangat masih belum pulih sepenuhnye…biasa la..baru lepas sebulan bertapa,mesti la agak blur + malas + lampi sikit kan..pastu dgn homesick lagi…(padahal baru je balik..grr)…betul la..berat betul hati nak tinggalkan rumah pagi tadi..sob3…srettt..nampaknye kena nyanyi lagu XPDC la kot : ‘Semangat yg Hilang’….(ahh..hujan bunga pulak kat KL ni kalau aku menyumbangkan suara di malam yg sepi ini..) Crying face

 

ohh ya..aku pernah cakap kan yg aku dah bertukar wajah..yep..wajah budak nerd dengan harapan agar semester baru ni dapatlah aku merasa bau-bau bacang deanlist..ngeh3…tak sedar diri betul…padahal result setiap sem makin hari makin drop..apekah??takpe la…at least aku mendapat feel yg lebih sikit kot utk study dgn lebih gigih lagi…gagaga

(ehh..lupa nak cakap..result final aku hari tu alhamdulillah sume lulus…walaupun agak drop sikit tapi takpe la…sem baru ni nak cuba up-kan sikit…a’ah sikit pon jadi la..huhu)

 

and..last but not least..

 

yeaahh!!header baru!!since aku takde keje time cuti hari tu,aku pun merajinkan diri membuat header baru..daripada aku pegi melepak atau merempit tak tentu pasal lebih baik aku mengerjakan benda ni…ade jugak pekdahnye…

newest header complete

aku pun tak tau ape konsep header aku kali ni…entah..konon nak buat yg transparent punye..tapi macam terlalu serabut la pulak aku tengok…dgn kaler yg menyakitkan mata..dan objek2 yg menyemakkan mata yg memandang..haha..sabo je la..tatau la lama mana aku nak guna header ni..entah2 besok2 aku dah tukar..hahaha..

apepun header kali ni aku letak kartun muslimah feveret aku dari blog Bro Apit yg aku penah cakap dulu dlm entri ni…ehehe..comel sangat..anyonyooyo..sebab tu la aku nak tayang dia kat blog ni…nampak tak persamaan antara aku dgn kartun tu??tolong la cakap nampak!!!(nampak beno nipunye!!)

okey la…got to rest..penat mengemas bilik yg dah berhabuk setelah sebulan ditinggalkan..adeh..tapi tak siap mengemas lagi nih..huhu..sape mau bantuin aku donk??

nite uolls!!

(Rx : ohh mann!!kenapa tibe2 aku teringat kat rumah ni??mummy!!help me!!kite nak balik!!!huaaa Crying face)

12 hot people like this:

J.Syazwana said... [Reply]

selamat memulakan sem baru. hahaha

azkiya farhana said... [Reply]

fiqa~ nice header~ pandai buat ;)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@J.Syazwana
thanx kak..heee

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@azkiya farhana
hehe..tu pon bantai je kot..btw tq kak.. =)

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

yeahhh...

semuanya baru...ehhehe..cantik header baru..;)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@ILA HonEyBuNNy
nasib baik bukan pakwe bru..ehh??hehe..btw thanx jugak..
>,<

najihah sahami said... [Reply]

wohoo..rajin beno eh...nice!

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

apa?? pakwe baru??? wakakkakakakkak...

jangan la yer...ehhehehe...

Wallahua'lam said... [Reply]

as salam..
alhamdulillah~
teruskan berjuang wahai adik-adik~
pakcik dah lama grad

:p

jangan bermalas-malasan ok~
kena aktif selalu~ nanti keluar ukm, kena ingat. cabaran mencari kerja bermula~

jeng jeng jeng~

eh.. bertukar rupa. cantik2~

Jemput ziarah membaca entri pakcik.. ;)
syukran..entri terbaru :


Genetik Nabi Adam Antara Penyebab kita bijak


Entri sebelum ni :


Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing

Orang Gila Dibenarkan Solat

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@najihah sahami
saje mengisi masa lapang di rumah..hehe tq..

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@ILA HonEyBuNNy
okey..insyaallah tak..haha

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@Wallahua'lam
ohh..pakcik pun study kat UKM ea dulu...kena mintak tips study ni...hehe..btw thanx for the advice..memang agak risau jugak ni dgn cabaran after grad nanti...huhu..