Sunday, February 5, 2012

akulah makhluk Tuhan yg paling seksi,eh yg paling comel!!

Assalamualaikum meoww!!

Hai semua!!tergoda tak tengok aku?!comel kan aku??takyah nak tipu la..aku tau aku memang comel!!..takde sape boleh challenge aku beb!!oopss..riak pulak!!meoww~

Ohh ya..guys,you can call me Kiki...memang la before kawen,nama aku Comel...but now,I wanna change..ciss ape kelas nama kampong camtu even memang aku ni dok kampong je...aku pun nak nama glemer2 jugak!baru market der!!haha..

Okey la...aku nak cari laki aku ni..entah mana dia pegi..dari semalam tak balik2 lagi..ni mesti sebok cari betina lain nih...grrr..memang nak kena cakar betul la!!meoww!!
★_★

3 hot people like this:

J.Syazwana said... [Reply]

hahahaha.
tak minat sangat kucing.
tapi rabbit macam comel.
hihi

Nelly The Strange said... [Reply]

ala , semua comel ! hahahaha

Izyan Masri said... [Reply]

AMBOI KEMAIN VOGUE NAMA EYHHH.NASIB BAIK COMEL XD