Friday, January 20, 2012

pengalaman “mengerikan” di Cosmo’s World Theme Park and I’m on hiatus~~

 

Assalamualaikum..

seperti yg telah aku kepohkan dalam entri sebelum ni, hari Rabu lepas aku telah pun pergi bersuka-ria kat tempat tu…

 

ape yg aku boleh cakap, memang aku enjoy sangat la kat sana…aku tak sangka pulak yg aku ni ade bakat sbg penyanyi soprano..kelasss kau jah!!haha..sakit tekak aku dok terpekik terlolong macam tarzan kat sana…ngeri tau bila kena berputar 360o…being upside down, terasa macam adrenaline aku mengalir laju2…gile ahh!!

 

even lepas tu sakit2 satu badan, but it’s worth it..if you want to feel the fear and excitement, you must be strong enough to bear the pain!!memang kena siap fizikal dan mental ye before nak pegi sana..hehe..

 

 

cosmo world

nahh!!bukti aku berada di tempat kejadian..haha..perlu bukti ke??

 

actually..aku excited sgt nak cerita pasal experience aku kat sana..tapi tak larat la nak tulis banyak2…ye la..sakit pun tak hilang2 lagi ni…huhu..

…sekarang ni pun aku dah selamat tercongok kat rumah ni…cuti satu bulan pulak tu..so..automatically blog ni akan berhabuk seketika la…on hiatus maybe..tak tau la..tengok la kalau aku rajin,ade la update..kalau tak,takde la..

last words from me..Happy Holiday to all students yg cuti sama macam aku..jangan nakal2 tau!!

till then..take care guys!!!don’t miss me!!hekkk.. (^.~)

6 hot people like this:

Kazen said... [Reply]

kt mane nie yea...sory laa sy ni kg ckit xtau sgt :)

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

Nelly The Strange said... [Reply]

dok rumah elok2 ya . haha

Mya said... [Reply]

cepatlah share pasal kat sana huu... takmau on hiatus lama2 tau. mya pun lama xjenguk sini sb lappy rosak uwaaa

アヌムちゃん said... [Reply]

dkt tsquare ke?

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

kazen : kat TS..
Nelly : hehe..haruslah..
Mya : alolo sori..da x update kot..huhu
Kak anum : a'ah..kat TS..

アヌムちゃん said... [Reply]

hehe btol pn tekaan.heee