Monday, July 25, 2011

KEMBALI UNTUK PERGI??!!!! I'm really..really SaD!!! T_T

Assalamualaikum...

sedar tak sedar dah lebih 2 minggu aku menyepikan diri...dah lama aku tak menjenguk si MeeLo ni..entah2 dia pun dah merajuk dengan aku...huhu...alala kesian kan kau MeeLo....bukan niat aku pun...cuma tu la...sekarang dah takleh nak online kat henfon lagi dah...uhuk3..plus..aku pulak malas sangat nak pergi cc kalau takde benda yg penting sgt...aku lebih suka duduk rumah je...konon2 ala2 pompuan melayu terakhir gitu...cehh...pirahhh..

tapi...hari ni..aku tergerak nak pergi cc...sebab...dah rinnnduuu sangat dgn korang sume...eceeewaahhh...


sepeninggalan aku selama ni,aku tau blog aku ni pun sunyi sepi...tanpa kehadiran kawan2 blogger ataupun pem-bw yg sesat...dah makin bersarang labah2 dgn semak samun yg makin hari makin meninggi hingga membaluti blog aku ni dpd pandangan orang2 di luar sana...menjadikan dia seakan-akan invisible gitu...hohoho...

ape2pun kepada kawan2 blogger yg mungkin membaca catatan “terakhirku” ini...ade ke??mungkin ade...tapi kemungkinan utk tidak ade tu lebih tinggi kot...x pe la...anggaplah ini entri aku yg “terakhir” sebelum aku pergi...

sorry la sebab dah lama tak menjenguk kalian semua....sebenarnye aku sangat rindu utk membaca coretan kalian...rindu utk jalan2 mengintai blog korang...rindu utk shout kuat2 kat shoutbox korang...rindu utk mengetahui gosip2 baru dlm dunia blogging ni..hehe..entah ape berita terkini pasal dunia blog sekarang ni kan??aku rasa 2 minggu aku tak masuk blog dah macam 2 bulan aku ketinggalan...

tapi ape boleh buat...biarlah aku mengundurkan diri dari dunia blogging ni...tapi jangan risau ini cuma utk sementara waktu je...kot...kena tengok jugak la passion aku macam mana nanti...mana la tau lepas aku pergi ni semangat berblogging makin mengganas2 ke...who knows??

“Sayu...hati ini makin sayu...pilu...terkenangkan blog yg tercinta...”
Itu dia...klon Dato’ Siti dah menyumbangkan suara...haha...sila la sumbat telinga anda dgn earphone... T_T

Ohh...bila nyanyi lagu ni..aku teringat pulak...puasa dah nak dekat kan...so...di kesempatan ini,aku nak la jugak wish Selamat Menyambut kedatangan bulan Ramadhan yg mulia tak lama lagi...marilah kita bersama2 menggandakan amal ibadah kita pada bulan yg mulia ni...tapi tu tak bermakna lepas bulan puasa kita kembali ke takuk lama semula...mudah-mudahan tak la...insyaallah...

“Jadi..dengan ini saya mengumumkan bahawasanya saya akan berpuasa dpd blogging sehingga tarikh yg saya sendiri tak pasti....”..hammboii...dah macam pengumuman raya pulak kan..haha..poyo la pulak...takde orang nak dengar pun laa...

Akhir kata...selamat tinggal kawanku...tak mudah utk aku pergi...sob3..
:’(

(Rx : mungkin aku akan “bercuti” sampai aku naik semester baru nanti...dlm bulan 9 gitu kot...sebab bila dah kat kolej nanti senang la aku nak update blog...ye la..kan ade wi-fi free..hehe...but in the meantime,mungkin...kalau aku rajin la...aku akan curi2 update blog sikit2...tengoklah...)




Oopppsss..kejap!!!!
*****...sebelum tu..ade pameran gambar sikit...kikiki...***** (O.o)

..
..
..

cantik tak pelamin aku ni??ehehe




Kiki Renita yg manje tapi setelah bergelar ibu kpd 4 ekor anak baru2 ni dia bertukar menjadi ganas pulak...adehh..protective sangat...




Jeng3..cuba teka apekah ini??



last but not least....



miss me???take care guys!!! ^o^




p/s : dah lama tak tayang gambar yg takde kaitan kann... =P



6 hot people like this:

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

aloooo..sedihnya...

jangan pergi lama2 tau..nanti bulan 9 berblog semula k...muahh..miss u..;_)

cantik la pelamin tu...erm..apa eh benda putih tu...xdapat teka la.heheh...

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

ila : hehe...cantik kan pelamin tu???alaa...x dpt teka ke???x pe...tggu next en3 ye...gonna miss u too.. =)

アヌム ちゃん said... [Reply]

kenapa nk puasa blogging ni..isk2..kalau mood blogging dh dtg balik, tulis byk2 k :) selamat menyambut ramadhan ye..take care tau^^

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

kak anum : hehe...ade masalah teknikal sikit...take care kak!! :)

nelly said... [Reply]

sedih lak ..
=(

fadh leyanie said... [Reply]

hah! sama la situasi kita..dah jarang blogwalking skng ni..gonna miss your entry ^^