Monday, July 4, 2011

Giveaway Duo by Duniaku & Hatisamronkin


Assalamualaikum...
Lamanye aku tak jenguk blog nie..wuuuwuu..lepas ni memang jarang2 la aku dapat update blog..sedihnye...sob3...nak nangis kejap..ok dah.. :)
Hari ni aku rasa nak join Giveaway la..sebelum ni aku pernah join random giveaway kat blog kak maera tapi ape boleh buat,nasib tak menyebelahi aku..sob3..tiba2 aku rasa macam aku ni sedara lebai malang pulak..ahh..apekah???takde kaitan pun..rezeki masing2...mungkin kali ni aku bernasib baik pulak kan,sape tau??..mungkin??

Ok..ok..tak mau nak kecoh banyak2..just straight to the point aje laa..
 Sila klik banner di atas untuk menjoinkan diri anda..
Giveaway kali ni dianjurkan oleh kak syima yang kecil molek bersama cik mashimaro...kira dorang ni berduet la..ahaa..sapekah kak syima ni??ohh..dia ni merupakan pharmacist-to-be macam aku jugak...bahasa jawenye dia ni senior aku kat UKM tu..hehe..(rupe2nye ramai jugak budak2 farmasi UKM yg ade blog ni..aku pun baru tau..haha..)
Jomlah pakat ramai2 kita join GA ni..di samping kita saling support antara satu sama lain,kita jugak boleh menang hadiah dgn free je..tak payah nak perah sebaldi keringat pun..and the best part is korang takyah nak bako duit korang pun..bukan itu ke yg korang suke??ahakss aku pun suka jugak barang2 free ni..aku harap sangat2 aku akan dapat hadiah free ni...ye la bukan selalu kan orang nak kasi kita hadiah...nak tunggu birthday???haaaaa semmpuuttt...bunyi macam minah desperate je kan aku ni??tak senonoh betul...haha..
Tak kesah la aku desperate ke ape ke..yang penting aku nak kasi support kat kak Syima nie..sape lagi nak kasi support kalau bukan budak course sendiri kan??OMG..alamak..dah terselit elemen2 perkauman pulak di situ..sila abaikan..(otak mereng seketika lepas tengok Maharaja Lawak yg lepas...adoiinyee..)

sebelum terlupa,mestilah kena tag 2 orang blogger dulu,baru boleh hantar penyertaan ni..kalau tak..tak lengkap la kan..hehe..jom kita tengok sape yg bertuah tu..


Ok..checkmate!!sume dah siap..aku nak hantar dah ni..korang jangan lupe tau hantar borang penyertaan korang before 10 pm,31st July 2011...lama lagi kan..tapi lebih elok la kalau korang hantar cepat2..lepas tu boleh korang join GA yg lain pulak kan...aku tau korang memang suke kan join GA macam nie..ngaku je laa..ehehe..
Ok la korang...
Jangan lupe join tau and ajak orang kampung join sekali..ahaha..

(Rx : malam ni kena buat solat hajat..semoga Hang Tuah datang kepadaku..amin..)
^.~

2 hot people like this:

Ibnushukran said... [Reply]

wish ur luck.. :)

HonEyBuNNy said... [Reply]

good luck dear...

mana tahu nasib bertuah kan..heheh