Thursday, March 29, 2012

entri dah basi : finally aku dapat jugak tengok SNSD walaupun aku sangat busy…. (^_^)

 

Assalamualaikum…

2012-03-28 15.43.49_美化000

aku rasa kombinasi turquoise & pink itu sangat comel dan menawan la…macam baju yg aku pakai masa pegi Petrosains hari tu…comel kan..kan..kan..(sambil buat mata berkelip-kelip spt mau meminta sedas pelempang!! ^__^)

ape kata time wedding aku nanti aku pilih color ni?mesti berpinar-pinar mata sume orang kan??hahaha…silap2 jadi wedding of the year!!…pergghhh..tak boleh belahhh betul kau punye angan2 kan minah??… (=,=)

****opening yg langsung takde kaitan…lalalala*****

okey…seriously..aku tak tau nak tulis ape sebenarnye…maklumlah before this, kepala otak asyik dihantui dgn assignment..assignment..dan assignment…tapi alhamdulillah…now I have completed all the assignments that were needed to be passed up by this week…hari ni pun dah last kelas…so rasa lega sikit la…

sikit je ek…sebab next week dah start midsem…count down..there’re only 4 DAYS left before the war!!and within that 4 days I need to uncover all the notes for 5 subjects yg tak pernah aku sentuh langsung except bile ade kuiz…dah la masa lecture pon tido…kalau tak at least boleh la paham sikit2,ye tak??

gile tak gile..mereng tak mereng…tawakal je la…I hope I could make it…amin…

**nak pinjam SNSD punye Time Machine boleh??

..

..

oh ye…Msian SONES sekalian…sape yg pegi tengok SNSD hari tu??

 

TwinTowersLive2012Concert

~23 Mac 2012, Jumaat~

yup…aku pegi…aku pun tak sangka yg aku akan pegi..haha…kawan aku la yg tetiba mengusulkan cadangan tersebut…(wah..skemanye ayat!!)

and…memang gile ramai punye orang…sesak gile…tercungap-cungap aku di tengah2 lautan manusia di KLCC tu…

tapi…kira berbaloi jugak la dapat tengok SNSD perform secara LIVE even just dekat screen je…nak tengok depan2 stage tu memang tak dapat la beb…aku mana ade duit nak beli tiket…tengok kat tepi2 pun jadi la…huhu

at least aku dapat jugak la dengar suara dorang…dgn Soo Young & Seo Hyun cakap BM sikit…lagi satu, aku memang impressed gile dgn Tiffany punye English…sedap dia speaking…hehe…

and dalam banyak2 member tu cuma Tiffany sorang je yg aku sempat tengok in real…means depan2 la…tu pun masa dorang sume dah nak balik…dah kat dalam van dah pon…

 

snsd-malaysia-twin-towers-alive-2012-10

putih melepak aku tengok si Tiffany ni…

 

473993_369460803094570_185723778134941_1101277_238158655_o-590x393

huaaaa…bile la dapat jumpe dgn Yoona depan2 nie…aku ingatkan boleh la kot nak amik gambar dgn dia…hahaha…in my dreams!!

 

disebabkan aku memang tak dapat nak amik gambar dorang sbg kenangan, so ape lagi..kita google je la…hahaha…(these are not mine.. ^^)

477366_369446736429310_185723778134941_1101238_1525751194_o-590x393

556397_318562841531553_259034834151021_801574_2091058486_n

aorn2y-cqaalgxa1-590x393

535270_255088571249622_113494828742331_548001_1545678025_n

see that screen?haaa aku tengok kat situ je la..but I’m not sure whether this was the one…coz I think there’re many other screens overthere…

SNSD MALAYSIA 2

8-590x393

8 gojess girls…Yuri takde pulak…

..

..

Malaysia…put it back on!!!

..

..

sebagai bukti aku pegi KLCC hari tu…(tak perlu kot nak ade bukti segala!!)aku sempat amik gambar KLCC ni masa odw nak balik ke stesen Bukit Nanas…gile penat wei…sumpah..dah tak mau pegi lagi dah lepas ni…tapi kalau aku dapat tiket VVIP, I might re-consider my decision..wakakaka

2012-03-23 23.21.08_美化000

kesian kan…gambar ni je yg sempat aku amik…haha..ye la..masa kat sana kitorang excited sgt sampai tak sempat nak amik even a single picture…

okey..that’s all…hehe…besok mood study dah ON dah…wish me luck guys!!!gonna miss uolls!!! (>,<)

 

( Rx : aku rasa macam dah tak boleh nak aktif sgt la dalam blogging ni coz sem ni memang busy gile…so sorry if aku tak sempat nak terjah balik blog korang yg datang sini ye…hope uolls understand…**ceh..cakap macam ramai beno yg datang tengok belog ko ni kan…wkwkwkwk….alaaa…no worries…bile aku free or rasa stress ke mesti aku akan bw kat blog korang jugak…hahaha.. )

5 hot people like this:

Syuhada said... [Reply]

Xdpt pegi snsd ritu...tp xpe...grup prmpuan x kesah sgt...kuikuikui..

Miszyuyu said... [Reply]

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Cik Yatt said... [Reply]

wah...diari tu sngt lawa..nak...!!
untung la jmpe snsd..jeles..

btw folo sini

Izyan Masri said... [Reply]

WAAH.MEMANG MINAT KOREA BETUL GEGIRL SORG NI YE XD

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

good luck dear...

baca entry busy2 stdy n esmen neh terasa nak stdy balik ja..heheheh