Thursday, July 4, 2013

Hello July!! I'm currently at my home sweet home!! ♥♥



Assalamualaikum...


Ohh...tak sangka dah genap sebulan dah kan since my last update...haha..lame jugak guwa tak update belog guwa ni rupanye..


Hari tu lepas habis je exam aku ingat nak update terus...time tengah exam tu kemain banyak idea berlegar2 dlm kepala otak ni...saje la tu...nak menyongsangkan aku...haha..nasib baik iman masih kuat..muehehe..


But then..tak sempat jugak..ye la..nak packing barang2 aku yg sekapal banyaknye tu..haha..next sem guwa dah dok luar..tak dok kolej ni lagi..dok kondo pulak...ecehh bunyi macam orang kaya je kan...haha


Right now tak tau nak update ape..so...ni je la kot..aku pun baru je bape hari kat rumah...nak lepak puas2..next week dah kena merantau gi Melaka pulak..for LI..huhu...cuak pulak seyhh..hope everything will go smoothly...amin..


Rx:  I'll update more later...toodless!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 hot people like this:

fadh leyanie said... [Reply]

sekapal bnyaknya! kena sewa kontena la nk berangkut barang :D

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@fadh leyanie
haha..cadangnye memang gitu lah..tapi bajet tak cukup nak sewa kontena..haha