Sunday, April 14, 2013

with people and cats..

 

Assalamualaikum…

 

last Sunday, again aku pegi jemputan kawen..memang kalau aku balik rumah ni tak sah tau kalau tak pegi makan nasi minyak…mintak2 berkat nasi minyak tu pun cepat2 la melekat kat aku…kan kan..ehehe

tempimage (2)

 harap maaf..gambar kat kenduri kawen takde..tapi gambar dgn kucing ade la…kat rumah nenek aku memang banyak kucing2 jiran yg datang bertandang..so dapatlah aku tumpang bermanja dgn makhluk comel ini..

catt

gigih betul aku try mendiamkan kucing ni dpd bergerak in order to capture these pics..haha

 cuteycat

muka kucing ni tak nampak sangat pulak..a’ah muka aku pulak yg melebih2 kan.. –,-

 

 ed

tadaa…inilah dia Gary Gebu…dia adalah seekor kucing jantan yg berbulu gebu dan berekor gebu juga..saya sangat geram dgn Gary sebab dia terlalu comel dan manja..

***perasan tak lampu minyak tanah warna biru tu??kalau kat kampung, time karen mati, mesti kita guna lampu ni kan…sekarang tak tau la ade orang gune lagi ke tak?

(p/s : tatabahasa yg betul ialah “ia” bukan “dia”…haha..)

 

 me n yiyi

this is what we called as over-editing!!dah macam tepung gomak dah..putih melepak kau..haha..

 mom

my mom and her only daughter… ;)

 

 nurr

with si budak kecik yg tak reti duduk diam, Nuraini..

 pelangi

asal pegi jemputan kawen je aku pakai camni..haha..dah macam takde baju lain je kan…ni pun nasib baik aku bawak balik baju lain..boleh mix n match..haha

 

posing manja, notti and seksi dpd Gary Gebu…pheewittt…

 

2013-04-07 13.39.25

dah dah..jangan kacau saya..saya nak tido tauuu..meowww~~

 

 

(Rx : semakin hari guwa semakin malas nak taruk watermark…lantakkk lahh..)

**p/s : right now I’m on my way to bus terminal…nak balik kolej dah…uhuk33…takmau takmau takmauuuu!!  T___T

1 hot people like this:

Siti(zoey) said... [Reply]

sedapnya mkn nasi myk...
comel2..