Sunday, October 21, 2012

I is busy mengalahkan menteri!! ;P

 

Assalamualaikum…

eh hai hai..macam dah lama kan tak jumpe..well well well..aku kan menteri..haruslah busy…tetttt…

 

me kebajetan apakah ini??lololo..she’s wearing & showing off her Baju Korporat..ade gaya macam politician tak??keh3… (over tau acting konon2 tengah baca buku tapi tetibe ade headphone kat telinga..entah hape2 je!)

actually aku curi masa sekejap je ni utk melencong ke sini..sekadar membersihkan habuk kat blog ni…fuhh..fuhh..okey..buang sarang labah2…sarang tebuan..or sarang tikus..kalau ade la..ehh eh ade ke??korang ingat ini tempat pembuangan sampah ke??  **apasal minah ni emo tibe?tak paham betul..wkwkwkwk

 

betul…now sekarang ijen aku tengah berhempas pulas doing my lab report n tutorial..and yet, I managed to escape for a while..bukan ape..dah fed-up la mengadap benda tuh..so nak la membebel-bebel kejap kasi release tension…(ecehh..konon la..padahal semalam menyopping tak ingat dunia kat Pesta Konvo…yup…sekarang kan musim Konvo..UKM pun sama lah..congrats to all yg dah officially graduated!!mesti best kan..)

 

kalau nak diikutkan aku nak je merepek panjang2..sebab banyak sangat benda yg berlaku in the past two weeks tau..banyak sangat..rasa macam nak je buat entri for each events tapi nampaknye time don’t allow me to do so..sobs..takpe..nanti kan..lepas dah habis benda2 yg menyakitkan kepala ni sume ,aku akan buat entri secara pukal…haha..tamak haloba sungguh…masaklah nanti nak baca esei 100,000,000 patah perkataan tu..Insyaallah..tengok la camne nanti…tak kire…nak tulis jugak even dah basi..hohoho~~

 

right now, for the next upcoming weeks, here’s a list of some important events yg bakal aku lalui:

 

# Twinnix Injection : lame gile kot aku tak kena cucuk..takut wehh..takut..aku dah la memang takut jarum..huhuhu~~

 

# Hari Raya Aidil Adha : aku dah beli tiket balik kampung awal2..serik dah dgn peristiwa semasa cuti Hari Malaysia hari tu…hampir je aku menangis sorang2 kat TBS tu sebab tiket dah habis…grrrr…harap2 perjalanan balik kali ni nanti lancar la hendaknye..amin..

# Midsem exam : 29hb nanti aku exam..duhh..entah sempat ke tak nak study ni..huhu..ape2pun doakan saya ye…  ;)))

# My wedding : eh..over tau..saje je nak buat publisiti murahan..hehe..takde lah…actually..my ex-roommate kat matrik dulu dah nak kawen dah..cepat kan?tak tau la aku boleh datang ke tak masa tu..huhu..untunglah kawen muda.. ;D  **tibe-tibe

 

baiklah…tu je nak cakap..saya nak sambung buat keje nie…till we meet again in the next entry..a few weeks later kot…maybe masa tu budak2 dah pun cuti sekolah…and me too..sedang cuti midsem maybe..

 

(Rx : scrolling down my dashborad..eh eh 222 followers la..lawa nombor..kan..kan..but I’m curious about that 222th girl..she’s actually a student in my previous secondary school…how come she know about this blog??setau aku, aku tak pernah pun promote blog ni kat orang2 kampung..haha..takpe la..maybe just a coincidence kot… ^^ )

 

p/s : for more updates, please go to my twitter..(**cannot go betul..bajet retiss kau!!)..frankly speaking, aku memang banyak membebel sorang2 kat sana macam orang gile + syiok sendiri je..hahaha..almost everyday kot…tu je yg paling cepat, ringkas dan padat!ahaksss..

p/s lagi : mianhe guys…aku maybe tak sempat nak bw bw bw buat masa sekarang ni…rindunye nak buat lawatan sambil belajar kat tempat korang.. ;')

 

9 hot people like this:

fadh leyanie said... [Reply]

busy benor ha...sama la kita,syok tgk org berkonvo 3 hari 4 malam amik gambar tak habis2,rasa jeleous.all the best exam ! bab wedding tu..ramai pulak yg kawin muda.:P

zOeY zAu YaH said... [Reply]

g.luck :)

Prince of Noob said... [Reply]

menteri haruslah busy hehe... done follow u - Noob

-ytazzi- said... [Reply]

busynya !!!! ahahahahah http://ytazzizzaty.blogspot.com/2012/10/jus-manggis-xango-untuk-kesihatan.html

-ytazzi- said... [Reply]

busynya !!!! ahahahahah http://ytazzizzaty.blogspot.com/2012/10/jus-manggis-xango-untuk-kesihatan.html

Abbs© - tiewnama© said... [Reply]

mak ai.. bizi mngalah menteri mana tu? ha ha

aini shahroni said... [Reply]

fuh fuh~~
ptutlah asyik bersin jer masuk sini..
huhuhu.. *tak lawak un kan*

nk tnya..
Is that right the uses of 'BE VERB for IS' with the pronoun 'I'?..

or it should be 'AM'..I AM BUSY..

huhh..sorylaa tanya.. sya tgh belajar nie.. takut apa yg sya paham salah..tolonggggg.. I'm VERY weak in English :'(

http://nurainishahroni.blogspot.com/

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@aini shahroni
ohh my english!!sorry la awak...sy saje je tulis camtu..sebab kononnye nk ikut trend budak2 skarg...haha...memang the correct word is I AM BUSY...sila abaikan ye...sorry coz making u confused!!heee...peace!! ^,^

Nelly Strange said... [Reply]

busy pun ada masa layan blog . :P