Wednesday, January 14, 2015

New Chapter, 2015.

 

Assalamualaikum!!

happy new year 2015!!!!

IMG20141207133120_mr1419357815490_mh1419357948440

**ini gambar lama actually. since aku dah lama tak selfie, so aku letak je la gambar ni. motip sangat. LOL.

haha kejadah ape kan. besok dah masuk separuh bulan januari dah pun. ketinggalan bas la ni. kehkehkeh.

It has been 2 months since my last post. haha. habis semua entri birthday, year end day and new year day tak sempat nak buat. entri for tagged post pun tak sempat dah nak buat. mianhe deh. >,<"

aku pun tak tau ape yg aku buat. macam busy sangat je padahal tanam anggur je pun kat belakang rumah. haha. tapi yg pastinye aku banyak pegi majlis kawen kengkawan je la. ramai betul yang dah naik pelamin. kite ni macam ni jugak. ngeeeeee.

hmmmmm taktau la nak cakap ape. nak cakap pasal azam tahun baru macam tak relevan dah. masa cepat sangat berlalu sampai2 belum sempat aku fikir pasal azam tahun baru aku, tup2 je dah masuk 2015. ehh?? hahaha alasan. padahal memang tak pernah tanam azam pun.

kalau wish tu banyak la.

cepat2 jumpa my other half. **kikikiki

cepat2 dapat posting. even sebenarnye diri sendiri rase macam tak bersedia je lagi nak keje. rasa macam boleh ke aku galas tanggungjawab ni? tapi kalau tak keje kang dari mana pulak datangnye duit nak shopping kan?? ehh shopping jugak yg kau fikirkan. grrrrr

nak beli gopro. perghhhh macam mampu pulak kan.

kereta? emmmm tak tau lagi la. sebab masalahnye aku belum dapat mengatasi lagi keretophobia ni. haha perkataan alien mana yg aku sauk ni. kih3.

and the list goes on……..

okey tu je la kot sebagai pembukaan tahun 2015 ni.

semoga tahun ni lebih banyak lagi impian kite akan tercapai. Inshaallah. ;)

 

 

 

 

4 hot people like this:

Mya Akmal said... [Reply]

fify happy new year! semoga cpt2 dpt posting dan boleh shopping lepas tu :pp

Najib Ariyan said... [Reply]

Selamat tahun baru 2015... ni entry luahan hati ker??

FiFieyQa said... [Reply]

@Najib Ariyan
Hepi new year! Hehe ye la tu kot. Lebih kurang.

FiFieyQa said... [Reply]

@Mya Akmal
Amin....heee thanx kmya!! ;)