Saturday, March 2, 2013

what makes you beautiful??!!

 

Assalamualaikum and hello March!!nice to meet you again!yoroshiku ne~~

C360_2013-03-02-16-59-24

nahh..aku persembahkan mata eksklusif made in seri medan…amekaww besar nak mampuih..haha

ehh tibe2 aku rasa fotogenik pulak gambar ni…pandai jugak aku selca..haha..nampak clean and clear gitew..even though bulu kening berselerak, bulu mata bersepah, ditambah pula dgn kedut2 di sekitar mata dan diserikan lagi dgn bintik2 pelbagai warna,rupa dan bentuk, aku tetap rasa gambar ini sangat menarik!! **self-compliment yg sangat hazardous!! and tends to cause toxicity with prolonged exposure…perghh..menanges Dr. Rohi baca ape yg aku tulis ni!!muahaha

p/s : if you do noticed, the above eye is wearing contact lens..if you cant see, I’d suggest the use of microscope for a better view since it is a clear B & L lens.. >,<

 

okey..berbalik kepada tajuk…tak payah nak beat around the bush sangat la kan…

what or how do you think you can make yourself looks beautiful??

..

..

 

HOW HOW HOW

C360_2013-03-01-14-42-53

adakah dengan memakai baju polka dot lalu berposing kaku seperti tiang bersama sebuah basikal antik??

 

atau..

C360_2013-03-01-14-44-48

dengan menyengetkan badan sambil memeluk tiang papan tanda di sebelah tong sampah?

ataupun..

C360_2013-03-01-14-48-27

dengan berdiri sambil meletakkan sebelah tangan ke atas platform security?

 

ataupun..

tempimage_副本

dengan menggenggam kedua2 belah tangan lalu meletakkannye di bawah dagu sambil mengoyak senyum comel??  =,=

ataupun akhir sekali..

C360_2013-03-01-20-51-32_副本

dengan bajet memandang ke sisi sambil mempamerkan jari jemari runcing di sudut kiri pipi??

 

the answer is….

NONE OF THE ABOVE!!

 

all you have to do is just..

keep-calm-and-be-yourself-824

plus

keep-calm-and-love-yourself-524

that’s what I’m always trying to do…it’s pretty hard sometimes…  ^__^

 

il_570xn-369917721_7i1p

hahaha..I am me..me is mine..mine is myself..and I am not a unicorn!

 

till then…toodles! =P

xoxoxo

p/s : there’d be always a ‘someone’ who thinks you are just amazing even when you’re in your mismatched pair of shoes!!hopefully… ;D ♥♥♥♥

2 hot people like this:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... [Reply]

nicela baju tu dear.bukan peplum ke? cute! =)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail
ermm nak kata peplum pon tak peplum sangat la kak sebab cutting dia tak berapa nak kembang..haha..