Friday, December 27, 2013

The best birthday ever: I am double two = 22 yaww!!

 

Hello haii assalamualaikum..

curi masa kejap update blog..eheh…amboii orang lain sebok study kau boleh relax2 layan blog pulak kannn..

takde la..bile aku selak2 entri tahun2 sebelum ni, entry pasal birthday mesti aku buat punye even time tu aku busy…so takkan la tahun ni takde pulak kan??tak best la kan..ecehhh…hakikatnye la kan…sepanjang hampir 4 tahun aku kat KL ni, memang time bday aku je study week, time study week je bday aku…nampak tak “keseronokannya” di situ??  V__V

 

okey straight to the point la kan…

entah kenapa bday kali ni tetibe aku mengidam nak makan kek..haha..seingat aku la..memang dalam 4 tahun ni memang aku tak pernah lagi makan kek masa bday sendiri…

 

so ape lagi,lepas hantar manuskrip, aku pegi la merantau ke Secret Recipe jap…sorang2 kau…dah la guwa tak ingat SR tu katne..pusing punye pusing ade la dalam tawaf 2 ke 3 kali camtu baru jumpe..punye la nekad dan gigih kan…haha..

actually ni pun 1st time aku makan kat sini..batak tak batak tak??haha..tak kesah la..pastu dah sampai situ tak tau nak order ape..tengok2 ade new menu which is red velvet…so aku pun bantai je la order benda alah ni..

C360_2013-12-27-11-51-39-810

but unfortunately, this is no good..maybe tekak aku kot yg tak dapat telan..sumpah muak kot..rasa nak muntohh kat situ jugak tapi aku control..nasib ade benda bawah ni…hahah

 

 C360_2013-12-27-11-53-39-483

ahahh..my life saviour..double delight…yang ni sedap la…

that’s it…memang aku janji..this is my very 1st and last time makan kat sini…gile kauuu..mahallll…hahaha…takpe la..kali ni jee..craving punye pasal kan…plus belanje diri sendiri sebab dah siapkan manuskrip…eceyyhhh

 

and thenn…lepas tu..aku tak sangka pulak…my bff bagi kek secret recipe jugak as my bday gift…nasib bukan red velvet..muehehe…apepun..thank you sahabatku…I’m touched!!buat susah2 je…ye la kan hari ni sume orang dok kalut nak hantar manuskrip kan…hehe

C360_2013-12-27-19-11-23-576

p/s : kad tu comel..nanti bile2 ajar kite buat ehh..haha

 

and then…lagi sekali…tibe2 le housemates buat surprise pulekk…ohohho..I is speechless and tacing you know…sebab..dah lama kot orang tak nyanyikan lagu happy birthday kat aku…uhuk3  **lap air mata…thank you housemates sekalian… :')

 

C360_2013-12-27-20-04-16-467

but malangnye takde lighter pulak..so lilin tu just buat hiasan je la..hahaha…takpe bukan kite nak makan lilin tu pun kann…ehehhh

 

so tu je la cerita bday aku tahun ni…at least this was the best bday ever la kalau nak compare dgn yg lepas2…ape taknye…hari ni aku berpesta makan kek je…hahaha…

 

C360_2013-12-08-14-15-12-542

muka 22 tahun aku..haha…dah makin tua dah muka aku..tskkk…flawless tu hanyelah wayang semata-mata..memang takk la nak clean and clear camtuhh…hoho

 

Rx : hari ni..finally..alhamdulillah…sempurna jugak manuskrip tesis aku..even takde la perfect mana…hopefully everything goes well la..for the next result presentation and VIVA…ohoiiii seriau kauuu..dah la betul2 lepas exam..tak patut betul…isk3…harap2 sempat la prepare pape yg patut…amin…

2013-12-27 10.37.12

soooo..next week dah start final exam…moh le kite studyyyy….!!

ganbatte gambatte!!

2 hot people like this:

msredcheesecake said... [Reply]

happy birthday... dapat byk kek... best nya.... semuga berbahagia selalu...

Nurramizah fadzil said... [Reply]

selamat hari jadi..tak semestinya flawless tu cantik dear.. ;)